10 + 1 dolog, amit tudnod kell Jacob Elordiról

Ezt az arcot jegyezzétek meg!

Óriásit alakított újra Jacob Elordi Noah Flynnként A csókfülke 2. részében, a harmadik pedig augusztusban érkezik.A 24 éves színészt a Netflix nagy sikerű filmje katapultálta a hírnévre, de ő azóta már az HBO Eufóriájában is emlékezetes pillanatokat szerzett számunkra. Biztosak vagyunk benne, hogy még megannyi produkcióban láthatjuk majd a sármos fiatalembert, szóval ideje egy kicsit jobban megismerni őt.

Születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk nektek tíz dolgot, amit mindenképpen tudnotok kell Jacob Elordiról.
1. Ausztrál származású

1997. június 26-án Brisbane-ben, Ausztráliában született és ott is töltötte gyerekkorát, most viszont már az Egyesült Államokban él, és ott váltja valóra színészi álmait. Spanyol felmenői is vannak.

2. 193 cm magas

Ezen nincs mit ragozni, ez látszik is!

3. Imád fotózni

Jacob a színészet mellett a fotózáshoz is nagyon ért: sajnos nem sok mindent oszt meg a közösségi oldalain, de a munkái egy részét az Instagramján megtekinthetitek.

4. Tud motorozni

A csókfülke (The Kissing Booth) motoros jeleneteit nem kaszkadőrrel vették fel – maga Elordi volt az, aki csak a film kedvéért szeretett volna megtanulni motort vezetni, mára pedig olyannyira beleszeretett, hogy már eljátszott azzal a gondolattal is, hogy vásárol egy sajátot.

5. Hatalmas rajongója volt Heath Ledgernek

Ez az a tény, amit a legnagyobb rajongói biztosan tudnak róla, hiszen a legtöbb interjújában megemlíti, mennyire inspirálta őt az elhunyt Oscar-díjas ausztrál színész.

6. Igazi aktivista!

Amióta Amerikában él, hatalmas szeretettel vesz részt különböző aktivista programokon, kiáll a fontos ügyek mellett. 2018-ban például ott volt az Életünk menete (March for Our Lives) tüntetésen is Joey Kinggel, ahol velük együtt százezrek követelték a fegyvertartás szigorítását.

A vizsgáktól féljetek, ne a fegyverektől!

7. Láthattuk őt A Karib-tenger kalózaiban

Noha csak egy rövid jelenet erejéig, de a szemfülesek már észrevehették Jacobot A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában. A fiatal színésznek 17 évesen ez volt a legelső holywoodi szerepe, mégsem tüntették fel a szereplőlistán. Egy interjúban viszont elárulta, hogy ő volt „a magas srác vörös kabátban”. Ti észrevettétek őt?

8. Részt vett a Calvin Klein-kampányban

Justin Bieber, Shawn Mendes és még jó néhány A-listás sztár mellett 2019-ben Elordi is a neves fehérneműmárka arca lett.

9. Összejött színésztársával

Sajnáljuk, de Jacob szíve már foglalt. Volt, amikor Kaia Gerber volt a barátnője. De együtt volt Zendayával is, akivel az Eufória forgatásán ismerték meg egymást, sőt Elordi korábban Joey Kinggel is, aki a A csókfülke női főszereplője.

10. Nem érti miért találják vonzónak Nate karakterét

Nate karakteréről először nem sokat tudott, csak egy rövid betekintést nyert a forgatókönyv által a karakterbe, később derültek csak ki az igazán mély és depresszív részek, mely a színésztől megkövetelte, hogy hozza felszínre egyik sötét oldalát, mely viszont megerőltető munka.

10 + 1. Unja, hogy középsulis karaktereket alakít

Elmondása szerint, már nem valósághű az, hogy immár 25 évesen nem biztos, hogy középiskolák folyosóin szeretne szaladgálni. De például Eufóriás karakterével, Nate-tel szívesen felnőne.

Szeretném látni, ahogy Nate felnő, mert szerintem én is öregszem. Úgy érzem már túl idős vagyok a középsulihoz. Még nem beszéltem a készítőkkel. Az egyetlen reményem, hogy nem kell újra csöndben végigsétálnom a folyosókon, tényleg öregszem.