EUFÓRIA: Nem érti, miért találják vonzónak szociopata karakterét Jacob Elordi

Jacob Elordi a nagysikerű Eufória c. sorozatból, vagy a Csókfülke filmekből, melynek harmadik része lesz az utolsó a színész számára, lehet ismerős nekünk. A WMagazine beszélgetett a színésszel, ahol kérdezték a sorozatbéli szerepéről, hiszen egy igazán kemény szerepet kell képernyőre hoznia, miközben valójában az ellentéte a karakternek.

Először arról mesélt, hogy mennyire simán mentek a meghallgatások, és hogy nem is nagyon volt akkoriban megjelenő filmje, így úgy gondolta, megér egy próbát. Soha nem gondolta volna, hogy meglátják benne azt, ami a szerephez kell.

A meghallgatások nagyon izgalmas voltak, minden úgy ment, ahogy annak mennie kell. Nekem akkoriban nem volt épp megjelenő filmem, csak próbáltam úgy tenni, mintha keményen dolgozó színész lennék és elmentem a meghallgatásokra. Visszahívtak, majd újra és a következő dolog amit észleltem, hogy már forgatunk is.

Hamár a szerep, Nate karakteréről először nem sokat tudott, csak egy rövid betekintést nyert a forgatókönyv által a karakterbe, később derültek csak ki az igazán mély és depresszív részek, mely a színésztől megkövetelte, hogy hozza felszínre egyik sötét oldalát, mely viszont megerőltető munka.

Nateről én először csak az alapokat futottam át, először csak egy vonzó, de seggfej embernek tűnt. Folyamatosan ivott, üvöltözött és bántotta az embereket, na meg persze azt hitte ő a király. Fogalmam sem volt akkoriban, hogy ennyire mély karaktere lesz.

A beszélgetésből kiderült, hogy Jacob és az interjút készítő ember is kiemelte, hogy érthetetlen, miért találják vonzónak Nate karakterét, de a visszajelzésekből ítélve igen is így vélekednek róla.

Ijesztő volt először ezekről olvasni, nagyon-nagyon rossz volt. Nate egy érzelmi terrorista, önimádó, és egy szociopata állat.

2021-ben sokat találkozhatunk Elordival, ugyanis ha nem lenne elég, hogy visszatér az Eufória második évadára, A Csókfülke 3. részében is feltűnik majd, sőt augusztusban érkezik egy pszichológiai-thriller film is, a Deep Water, melyben kulcsfigurát fog alakítani.