Lebénult Justin Bieber arca

Ramsay-Hunt szindrómát diagnosztizáltak az énekesnél.

Javában tart Justin Bieber Justice World Tour elnevezésű világkörüli turnéja, melynek során kétszer is hazánkba látogat majd, azonban az elmúlt napok során több koncertet is kénytelen volt lemondani. Ennek most az okát is elárulta: komoly egészségügyi problémákkal küzd, ugyanis Ramsay-Hunt szindrómát diagnosztizáltak nála, melynek következtében lebénult a fél arca.

A sztár egy majdnem három perces Instagram videóban osztotta meg a szomorú hírt a rajongókkal:

Valószínűleg látjátok is az arcomon, hogy Ramsay-Hunt szindrómát diagnosztizáltak nálam, amit egy vírus okoz, ami a fülemben és az arcomban lévő idegeket támadja meg. Emiatt lebénult az arcom. Látszik is, hogy az egyik szememmel nem tudok pislogni, csak féloldalasan tudok mosolyogni, és az egyik orrlyukam nem mozog. Az arcom egyik fele teljesen lebénult

– kezdte.

Ez a betegség legtöbbször akkor alakul ki, ha az immunrendszer legyengül, és valószínűleg Justin esetében is ez a helyzet.

Azoknak, akik mérgesek, amiért le kellett mondanom pár koncertet, láthatjátok, hogy fizikailag képtelen vagyok végigcsinálni őket. Elég komoly a helyzet. Bárcsak ne így lenne, de a testem jelzett, hogy lassítanom kell. Remélem, megértitek.

Az énekes hozzátette, hogy pihenésre fogja használni azt az időt, ami a törölt koncertek miatt szabaddá vált számára, és bízik abban, hogy hamar felépül. Arcgyakorlatokat végez, hogy mielőbb helyrejöjjön, de egyelőre nem tudja, mennyi időre lesz ehhez szüksége.

A videó után nem sokkal egy sztorit posztolt Justin, melyben megosztotta a rajongókkal a fejleményeket, amik nem túl jók:

Egyre nehezebben eszek, ami nagyon idegesítő. Kérlek titeket, imádkozzatok értem.

Ha addigra teljesen felépül, a sztár augusztus 12-én először lép színpadra hazánkban, a Sziget fesztiválon, majd jövőre, március 11-én ismét visszatér Budapestre a Justice World Tour keretein belül.

Kitartást és mielőtti felépülést kívánunk Justinnak!