Egy Netflixes filmben Joey King és Zac Efron

Erre még mi sem számítottunk!

Joey King tényleg egy másodpercet sem pihen: 2 hónapja jelentették be, hogy A szabadság illata c. adaptációban kapott szerepet, hónapokkal ezelőtt cikkeztünk arról, hogy az Outer Banks sztárjával karöltve szerepel majd a Csúfok c. regény filmadaptációjában, mely szintén a Netflixre kerül majd fel, eközben pedig júliusban érkezik egy filmje a Hulu-ra (ami itthon valószínűleg a Disney+ra kerül így fel), illetve augusztusban a mozikban mutatnak be egy filmet, melyben Ő szerepel.

A színésznő mellett egyébként feltűnik még a filmben Zac Efron és Nicole Kidman is, melyről szinte semmit sem tudunk, sőt még címe sincs, de a színészeket már leigazolták.

Annyit elárultak, hogy egy romantikus vígjátékot hoznak a képernyőre a színészek, melyben egy meglepő románc bontakozik ki és vicces következményekkel jár egy fiatal nő (Joey King), édesanyja (Nicole Kidman) és filmsztár főnöke (Zac Efron) számára, miközben szembesülnek a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival. Az egyelőre kérdéses, hogy ki kivel gabalyodik össze az egészestés film során, de abban biztosak lehetünk, hogy ilyen csapattal nem fogunk unatkozni.