Joey King főszerepet kapott A szabadság illata feldolgozásában

A színésznő egy percet sem pihen.

A Hulu streaming szolgáltató (melynek katalógusa valószínűleg itthon a Disney+-ra érkezik majd) rendelte be Georgia Hunter novellájának, A szabadság illatának, vagyis a We Were The Lucky Ones adaptációját, melyet így egy 8 részes, limitált széria keretein belül láthatunk majd.

A főszerepben Joey King, A csókfülke sztárja kap majd helyet, aki egyébként társproducere is lesz az anyagnak. Egyébként a The Morning Show írója és producere, Erica Lipez jegyzi a sorozatot, Thomas Kail rendezővel közösen.

A cselekmény rövid leírása a következő: 1939-et ​írunk. A Kurc család három generációja a zsidókat sújtó intézkedések ellenére megpróbál normális életet élni. Ám amikor utoléri őket a háború valósága, a feldúlt kontinensen a szélrózsa minden irányába szétszóródva kell megtalálniuk a szabadság felé vezető útjukat. Megingathatatlan élni akarásukban és a félelemtől hajtva, hogy sohasem látják viszont egymást, a Kurc család tagjai kénytelenek a reménységre, találékonyságra és belső erejükre hagyatkozni.

Joey King egyébként tényleg nem unatkozik és nem is pihen egy percet sem, ugyanis a Hulu-val és a Netflix-szel is szerződése van, július első napján érkezik a The Princess, majd Brad Pitt mellett a Bullet Train-ben is látni fogjuk, és a Csúfok c. könyv adaptációjában is, erről itt írtunk bővebben.