Erre számíthatunk a 5 Seconds of Summer budapesti koncertjén

2 év halasztás után elstartolt a banda turnéja.

A magyar fanok legnagyobb örömére idén április 30-án, karrierjük során először végre hazánkba is ellátogat a 5 Seconds of Summer, most pedig egy kis ízelítőt is kaptunk abból, hogy mégis mire számíthatunk a budapesti koncerten. Kezdetét vette ugyanis a banda Take My Hand elnevezésű világkörüli turnéja, méghozzá az ír fővárosban Dublinban, ahol a 13 ezer férőhelyes 3Arenában léptek színpadra. 

A koncertkörút eredeti tervek szerint 2020-ban zajlott volna, és srácok utoljára több, mint 2 éve koncerteztek, így most nem aprózták el a dolgokat, és nem kevesebb, mint 26 dalt játszottak el élőben. A legtöbbet, szám szerint nyolcat természetesen a legutóbbi, CALM című albumukról, melyről olyan slágerek csendültek fel, mint a No Shame, a Wildflower, és az Old Me, de természetesen a régebbi dalaik sem szorultak a háttérbe, mint például a She Looks So Perfect, a Jet Black Heart, vagy éppen a Youngblood, amivel a show-t zárták. 

Emellett új dalokat is előadtak: volt a 10. évfordulójukra készült 2011, a COMPLETE MESS, a turné nevét adó Take My Hand, és egy eddig kiadatlan szerzemény is, az Easy for You to Say. Calum nemrég azt nyilatkozta a Rolling Stone-nak, hogy több új dalt is bemutatnak majd a turnén, így számíthatunk rá, hogy mire hazánkba érkeznek, még több újdonságot hallhatunk majd élőben a Budapest Parkban. A koncertre még most sem késő jegyet venni, ezt ide kattintva tehetitek meg.

Íme a teljes dallista:
 1. No Shame
 2. Easier
 3. More
 4. Want You Back
 5. Disconnected
 6. Take My Hand
 7. Red Desert
 8. Talk Fast
 9. Beside You
 10. Waste the Night
 11. COMPLETE MESS
 12. Lover of Mine
 13. Who Do You Love
 14. Wildflower
 15. Best Years
 16. Easy for You to Say
 17. If Wallks Could Talk
 18. Old Me
 19. Amnesia
 20. 2011
 21. Castaway
 22. She Looks So Perfect
 23. Teeth
 24. Jet Black Heart
 25. Ghost of You
 26. Youngblood
Íme pár videó a koncertről: