Erre számíthatunk a 5 Seconds of Summer budapesti koncertjén

2 év halasztás után elstartolt a banda turnéja.

A magyar fanok legnagyobb örömére idén április 30-án, karrierjük során először végre hazánkba is ellátogat a 5 Seconds of Summer, most pedig egy kis ízelítőt is kaptunk abból, hogy mégis mire számíthatunk a budapesti koncerten. Kezdetét vette ugyanis a banda Take My Hand elnevezésű világkörüli turnéja, méghozzá az ír fővárosban Dublinban, ahol a 13 ezer férőhelyes 3Arenában léptek színpadra. 

A koncertkörút eredeti tervek szerint 2020-ban zajlott volna, és srácok utoljára több, mint 2 éve koncerteztek, így most nem aprózták el a dolgokat, és nem kevesebb, mint 26 dalt játszottak el élőben. A legtöbbet, szám szerint nyolcat természetesen a legutóbbi, CALM című albumukról, melyről olyan slágerek csendültek fel, mint a No Shame, a Wildflower, és az Old Me, de természetesen a régebbi dalaik sem szorultak a háttérbe, mint például a She Looks So Perfect, a Jet Black Heart, vagy éppen a Youngblood, amivel a show-t zárták. 

Emellett új dalokat is előadtak: volt a 10. évfordulójukra készült 2011, a COMPLETE MESS, a turné nevét adó Take My Hand, és egy eddig kiadatlan szerzemény is, az Easy for You to Say. Calum nemrég azt nyilatkozta a Rolling Stone-nak, hogy több új dalt is bemutatnak majd a turnén, így számíthatunk rá, hogy mire hazánkba érkeznek, még több újdonságot hallhatunk majd élőben a Budapest Parkban. A koncertre még most sem késő jegyet venni, ezt ide kattintva tehetitek meg.

Íme a teljes dallista:
  1. No Shame
  2. Easier
  3. More
  4. Want You Back
  5. Disconnected
  6. Take My Hand
  7. Red Desert
  8. Talk Fast
  9. Beside You
  10. Waste the Night
  11. COMPLETE MESS
  12. Lover of Mine
  13. Who Do You Love
  14. Wildflower
  15. Best Years
  16. Easy for You to Say
  17. If Wallks Could Talk
  18. Old Me
  19. Amnesia
  20. 2011
  21. Castaway
  22. She Looks So Perfect
  23. Teeth
  24. Jet Black Heart
  25. Ghost of You
  26. Youngblood
Íme pár videó a koncertről: