Erre számíthatunk a Nyerd meg az életed (Squid Game) 2. évadában

Már biztosan érkezik a folytatás.

A tavalyi évben a Netflix legnagyobb dobása kétségkívül a Squid Game, vagy magyar címén a Nyerd meg az életed volt. Alig pár héttel a megjelenés után a streaming platform legnépszerűbb sorozata lett, és több, mint 80 ország toplistájának landolt az élén. Nem csoda hát, hogy érkezik belőle a második évad, amit elsőként a széria készítője kotyogott ki tavaly novemberben, most pedig a Netflix hivatalosan is megerősítette. Mi több, azt is megtudhattuk, hogy mire számíthatunk a folytatásban.

Az író és rendező, Hvang Donghjok egy levélben árult el pár infót, melyben a rajongók támogatását is megköszönte. Az első évad főhőse, Gihun (I Dzsongdzse) már biztosan visszatér, a közönségkedvenc gyilkos baba azonban nem – de aggodalomra semmi ok, érkezik helyette az utánpótlás. 

12 évbe telt, hogy tavaly életre keltsük a Nyerd meg az életedet, de csupán 12 nap kellet hozzá, hogy a Netflix valaha volt legnépszerűbb sorozata legyen. Mint a széria producere, írója, és rendezője, szeretném megköszönni a rajongóknak az egész világon, hogy nézik és szeretik a sorozatunkat. És most Gihun visszatér. A frontember visszatér. Jön a második évad. Lehetséges, hogy az öltönyös ember is visszatér. Emellett bemutatkozik még Young-hee barátja, Cheol-su is. Csatlakozzatok hozzánk egy újjabb menetre!

A disztópikus koreai drámában egy csapat kétségbeesett embert toboroznak, akiknek hatalmas adósságaik vannak, így szinte bármit megtennének a főnyereményért, ami megváltoztathatja az életüket. A játékosoknak különböző gyerekjátékokat kell teljesíteniük, amíg csupán egyikük marad talpon, ám ha kiesnek, az az életükbe kerül. 

És hogy mikor érkeznek az új részek? Erről egyelőre semmi hír, hiszen még csak a kezdeti stádiumban vannak a munkálatok, azonban a producer szerint még nagyobb volumenű produkcióra számíthatunk, mint az első évad. 

Jelenleg a forgatókönyvön dolgozunk és a történetet alakítjuk ki. Nagy a nyomás rajtunk, hogy hogyan tehetjük a második évadot még jobbá. Tudom, hogy rengetegen szerették az elsőt is, és azon dolgozunk, miként lehetne a második még ennél is élvezhetőbb a globális közönség számára

– mesélte.