A párjával közös emlékeké a főszerep Halsey új klipjében

Megérkezett a So Good videója!

Bár a dal megjelenését egy kis dráma övezte, ugyanis Halsey elmondása szerint a kiadója csak akkor volt hajlandó megjelenteti, ha viral lesz TikTokon, most végre megérkezett a So Good, és a hozzá készült klip is. A videót nem más rendezte, mint az előadó párja, Alev Aydin, és a Samsunggal működtek együtt a munkálatok során, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni belőle. 

A páros a márkával közösen szerette volna megmutatni, hogy a technológia, mint a mindennapi életünk része, hogyan tudja inspirálni a kreativitást és a történet mesélést, annak minden szintjén. A kisfilmben Halsey és Alev közös emlékeié a főszerep, melyek az új, hordozható Freestyle eszköznek a segítségével elevenednek meg. 

A So Good videója tényleg úgy meséli el a dal teljes történetét, ahogy azt én szerettem volna. A Samsung nagyban segített nekünk abban, hogy életre keltsük az elképzeléseinket, és kreatív szabadságot kaptunk, hogy valami olyat alkossunk, amire nagyob büszkék lehetünk. A Freestyle segítségével Alev és én betekintést nyújthattunk abba, hogy hogyan is kezdődött a szerelmünk: romantikus filmeket néztünk együtt, de ezúttal a valódi házi videóinkat láthatjuk a közös életünkből. Számunkra nagyon különleges a So Good, és roppant izgatottak vagyunk, hogy ezt megoszthattuk a rajongókkal is

– mesélte Halsey.

A pár kapcsolata egyébként barátságnak indult, amiből az idő múltán szerelem lett, tavaly júliusban pedig megszületett az első közös gyermekük is.

Az előadó jelenleg Amerikát járja a Love and Power Tour elnevezésű turnéjával, amit Európába is elhoz pár fesztiválra, így fellép a nyáron Krakkóban, Leeds-ben, Readingben, és Isztambulban is.