Magyarországon is elérhető Billie Eilish parfümje az Eilish

Európában is megjelent a parfüm.

Mint, ahogy beszámoltunk róla tavaly, Billie Eilish is beáll azon celebritások sorába, akik saját parfümmárkával jelentkeznek – olyan előadókat követ ezzel a lépésével, mint Britney Spears, Ariana Grande, Shawn Mendes vagy a One Direction.

Azóta viszont eltelt pár hónap és az eddig főként csak a tengerentúlon kapható parfüm egyre közelebb és közelebb érkezett Európához is, olyannyira, hogy már hazánkban is elérhető, ugyanis az énekesnő leszerződött a Douglas parfümériával, melynek weboldalán és hamarosan boltjaiban is elérhető lesz a termék.

A két kiszerelésben kapható Eilish elég borsos áron lehet majd a rajongóké, de erre számítani lehetett az eredeti árazása miatt is: a 30ml-s kisebb kiadás 17 490 forintba, míg a nagyobb, 100ml-es verzió 25 290 forintba kerül. A vásárlást ezen a linken kezdhetitek el.

A parfümök hatalmas szerepet játszottak at életemben, mióta csak az eszemet tudom, így egy álom volt megalkotni a sajátomat, és életre kelteni az ötleteimet. Ez volt az egyik legizgalmasabb dolog, amit valaha csináltam, és alig várom, hogy hamarosan a tiétek legyen 

– írta Instagram oldalán a termék megjelenésekor.