Saját parfümöt dob piacra Billie Eilish

Még idén ősszel érkezik az Eilish!

Nem újkeletű dolog, hogy énekesek saját parfümmel lepjék meg a rajongóikat, hiszen megtette már ezt ezelőtt Britney Spears, Rihanna, Lady Gaga, Shawn Mendes, a One Direction, vagy éppen Ariana Grande is, csak hogy párat említsünk, a legutóbbi a sorban pedig nem más lesz, mint Billie Eilish. Az énekesnő a közösségi felületein jelentette be, hogy érkezik legelső illata, melyet nemes egyszerűséggel saját maga után az Eilish névre keresztelt.

Elmondása szerint már évek óta kereste a tökéletes illatot, ez pedig a kedvenc illata lett az egész világon.

A parfümök hatalmas szerepet játszottak at életemben, mióta csak az eszemet tudom, így egy álom volt megalkotni a sajátomat, és életre kelteni az ötleteimet. Ez volt az egyik legizgalmasabb dolog, amit valaha csináltam, és alig várom, hogy hamarosan a tiétek legyen

– írta Instagram oldalán.

A parfüm már kicsi több, mint egy éve van készülőben, a főbb illatjegyei pedig a vanília, a borostyán, és a pézsma lesznek.

Kiskorom óta szerelmes vagyok a vanília illatába, azóta, hogy anyukám megtanított sütni. Sokan szeretik a vanília illatát, de én konkrétan azt szerettem volna, ha nekem is olyan illatom lesz, mert az a kedvenc illatom

– mesélte a Vogue-nak.

Az Eilish idén novemberben érkezik, ha pedig az elsők között szeretnél hozzájutni, iratkozz fel a parfüm hivatalos oldalán ide kattintva.