Jön az Üdvözöl az Éden! második évada!

Folytatódik a dráma.

Az Üdvözöl az Éden! a Netflix egyik legsikeresebb nem angol/amerikai ajkú sorozata jelenleg és úgy tűnik, hogy az eredetileg spanyol A nagy pénzrablás és az Elit nyomdokaiba lépve a streaming óriás egyik legnépszerűbb alkotása lesz – pontosabban már most az.

Az első évad 21 nappal ezelőtt debütált, és hazánkban is felkerült a legnézettebb tartalmak előkelő listájára. Az első három napban több, mint 25 millió órán keresztül nézték a világon a sorozatot, amióta pedig megjelent, 100+ millió felhasználó nézett bele vagy nézte végig, ami nem kis teljesítmény.

Spoiler-mentesen annyit elárulhatunk, hogy a sorozat onnan folytatódik majd, ahol az első évadot abbahagyták, vagyis az alap felállás az, hogy egy néhány kiválasztott egy előkelő és exkluzív buliba kap meghívást, egy lakatlan szigetre, Eden-re, ami először paradicsomnak tűnik, de hamar kibújik a szög a zsákból és kiderül, hogy nem minden arany, ami fénylik.

Az első évad előzetese és a második évad hivatalos bejelentőjét alább nézheted meg.

Érdekesség egyébként, hogy Alex Pastrana főszereplőként lesz jelen az Elit 6. évadában is, illetve az Üdvözöl az Éden! 2. etapjában is, így a színész biztosan nem fog unatkozni.