Ők lesznek a Bridgerton család 3. évadának főszereplői

Nem követi a sorozat a könyvek sorrendjét.

Két éve startolt el a Netflix hatalmas sikernek örvendő Bridgerton család című sorozata, melynek már akkor berendelték a harmadik és a negyedik évadát is, mikor még csak a másodiknak folytak a munkálatai. A másodiknak Anthony és Kate viharos szerelme állt a középpontjában, és idén március 25-én került fel a streaming platformra, és bár arról még semmi hír, hogy a harmadik mikor érkezik, az már kiderült, kik lesznek majd a főszereplői.

A szériához illő módon Lady Whistledown árulta el az olvasóinak, hogy az új részekben Penelope (Nicola Coughlan) és Colin (Luke Newton) története bontakozik ki. A hír azért meglepő kissé, mert Julia Quinn könysorozatának a harmadik regénye a második legidősebb Bridgerton testvér, Benedict (Luke Thompson) szerelmi életére fókuszál, és csak a negyedik tér ki Colinra és Penelopéra.

Úgy érzem, most jött el Penelope és Colin ideje. Az első évad óta látjuk őket a képernyőn, így már ismerjük őket, és érdekel minket a történetük. Főleg a legutóbbi évadban voltak kis pillanatok, amikor Colin már majdnem észrevette, hogy Penelope hogyan érez iránta, de aztán mégsem jutott el odáig. Itt a tökéletes alkalom, hogy jobban belemerüljünk ebbe

– mesélte a Variety-nek Jess Brownell, a sorozat készítője.

Arra a kérdésre, hogy a könyvek sorrendjének cseréje milyen hatással lesz a szériára, és esetleg a jövőben még jobban el fognak-e térni tőle, azt felelte:

Már így is egy kicsit eltérünk a könyvektől, hiszen azok inkább csak az adott párra koncertrálnak, a többiek pedig csupán itt-ott tűnnek fel benne, nem igazán van teljes történetszáluk. Annak ellenére, hogy megcseréljük a könyvek sorrendjét, az összes karakter, akire számítanak a nézők, szerepelni fog az évadban, így Benedict is, és szerves része lesz a történetnek.

Az már biztos, hogy a családfőt, Anthony-t alakító Jonathan Bailey és a feleségét, Kate-et megszemélyesítő Simone Ashley visszatérnek a harmadik évadban, egy szereplőtől, pontosabban egy színésztől azonban búcsúzunk. Ruby Sokes, aki eddig Francesca karakterét játszotta, ugyanis szerepet kapott a szintén Netflixes Lockwood & Co. című thriller-sorozatban, így otthagyja a Bridgerton családot. Helyette Hannah Dodd-ot láthatjuk majd a képernyőn a szerepben. 

A széria kreátora egyébként mind a 8 Bridgerton testvérnek szeretne egy-egy saját évadot, így valószínűleg még nagyon hosszú ideig követhetjük a család történetét.