Jonathan Bailey és Simone Ashley is visszatér a Bridgerton család 3. évadában

Valószínűleg még jópár évig követhetjük a Bridgerton család életét.

Március 25-én jelent meg a Bridgerton család második évada, és, ahogy várható volt, hatalmas sikert aratott. Csak a premier hétvégéjén 193 millió millió órát töltöttek a nézők a sorozattal, így a Netflix top 10-es listáján természetesen az első helyen landolt, ezzel pedig rekordot is döntött, hiszen a megjelenés hétvégéjén a legnézettebb angol nyelvű alkotás lett a streaming platform történelmében. Az már biztos, hogy készül belőle harmadik és negyedik évad is, most pedig azt is megtudhattuk, hogy Jonathan Bailey és Simone Ashley is visszatérnek a soron következő harmadikban.

A hírt a Kate-et alakító Simone kotyogta ki egy Netflixes eseményen:

Vissza fogunk térni! Ez még csak a kezdet volt Kate és Anthony számára.

A könyvsorozatban, amin alapszik a széria, a párnak négy gyermeke születik, az első közülük pedig egy évvel azután, hogy összeházasodtak. Vajon ezt azt jelenti, hogy a következő évadokban szülőkként láthatjuk majd Kate-et és a legidősebb Bridgerton testvért?

Erre egyelőre nem adott választ a színésznő, azt viszont elárulta, az ő elképzelése szerint merre haladna tovább a karaktere története.

Szeretném, ha a harmadik évadban Kate kicsit elengedné magát, felszabadultabb lenne, és csak úszkálnának a szerelmükben. Szerintem mindketten megérdemelnék. Szeretném megtartani Kate gyengédségét és törékenységét, amit mostmár megoszthat Anthony-val is.

A sorozat készítője, Chris Van Dusen elmondása szerint egyelőre nem beszélhet a jövőbeli évadokról, csak a másodikról, azonban ő is reméli, hogy még többet láthatunk majd Kate és Anthony szerelméből az elkövetkezendőkben. Valószínűleg erre bőven lesz még lehetőségünk, ugyanis összesen 8 regényt írt Julia Quinn a Bridgerton testvérekről, Chris reményei szerint pedig az összeset megfilmesíthetik:

Összesen nyolcan vannak a testvérek, és nyolc könyv is íródott róluk. Nagyon szeretném, ha az összes Bridgerton történetét el tudnánk mesélni.