Szeptemberben érkezik a 5 Seconds of Summer új albuma

Egy új dalt is kaptunk a korongról.

Április végén karrierjük során először koncertezett hazánkban a 5 Seconds of Summer, és hatalmas bulit csaptak a Budapest Parkban, most pedig bejelentették a soron következő, ötödik stúdióalbumukat. A korong nemes egyszerűséggel a 5SOS5 nevet kapta, nem kevesebb, mint 19 track kap rajta helyet, és szeptember 23-án érkezik. Hogy könnyebb legyen a várakozás, addig is egy újabb dalt osztott meg róla a banda, ami a Me Myself & I címet viseli.

A fülbemászó szerzemény a bejelentéssel együtt érkezett meg, a hozzá készült klip premierje pedig május 13-án lesz.

A kislemez egyik társszerzője és producere nem más volt, mint Jon Bellion, és nagy öröm a srácok számára, hogy vele dolgozhattak, mert mind a négyen felnéznek rá.

Me Myself & I egy nagyon izgalmas része az albumnak, aminek a megírásával az elmúlt két évünket töltöttük. Mindannyian nagy rajongói vagyunk Jon Bellionnak, így amikor elküldte az ötletét, azonnal tudtunk vele azonosulni. A legtöbb dalszöveg, amit írunk, nagyon személyes, és ez a dal puzzle darabként illik a többi közé

– nyilakozta a banda énekese, Luke.

A lemezen, melyet már előre le tudunk menteni és elő is tudunk rendelni ide kattintva, természetesen helyet kap az eddigi hónapokban kiadott COMPLETE MESS és a Take My Hand, illetve az Easy For You To Stay is, ami a magyar koncerten is felcsendült élőben. 

Íme a teljes dallista:
 1. COMPLETE MESS
 2. Easy For You To Stay
 3. Bad Omens
 4. Me Myself & I
 5. Take My Hand (Joshua Tree Version)
 6. CAROUSEL
 7. Older
 8. HAZE
 9. You Don’t Go To Parties
 10. BLENDER
 11. Caramel
 12. Best Friends
 13. Bleach
 14. Red Line
 15. Moodswings
 16. Flatline
 17. Emotions
 18. Bloodhound
 19. TEARS!
Lapozz az Instagram posztban a borítóért:

A bandának egyébként jelenleg is javában zajlik a Take My Hand elnevezésű világkörüli turnéja: május 18-án indul a latin-amerikai szakasz, majd ezután Kanadát és az Egyesült Államokat veszik a nyakukba, végül pedig hazájukban, Ausztráliában zárják a koncertsorozatot decemberben. 

Megosztás: