Megszabadul a fájdalmas emlékektől YUNGBLUD és WILLOW

Jelenleg is turnézik az előadó és még VOLT-ra is benéz.

YUNGBLUD, akivel egyébként 2020-ban a MUSICDAILY is beszélgetett egy percre nem pihen, ugyanis jelenleg Európát járja nagyvárosról, nagyvárosra – előtte pedig az államokat koncertezte végig.

Idén meglátogatja hazánkat is, illetve saját turnéjával beveszi az osztrák fővárost is, ugyanis még mielőtt fesztiválozni kezdene elhozza Európába is a Life On Mars Tour nevezetű turnéját a Nova Twins-szel. Igaz, az esemény teltházas, de sok hazai rajongói bulizhat együtt a Gasometerben az énekessel.

Amióta úton van, azóta folyamatosan ontja magából az újabbnál újabb szerzeményeket, kezdve a fleabaggel, a The Funerallal vagy a most megjelent Memories-szal, melyben egyik jó barátja, WILLOW is helyet kapott.

A Memories arról szól, hogy a múltban történt traumatikus élményeket elengedjük és szabadjára engedjük őket a világban. Van valami felszabadító abban, ahogy a fájdalmas emlékeket egy leckévé alakítjuk a jövőre nézve. Az a koncepció, hogy a dal alatt a közönséggel együtt eresszük el a csúnya emlékeket és valami csodálatosat alkossunk, mondjuk pozitív energiává alakítsuk őket.