Rövid hajjal kapták lencsevégre Zendayát új filmjének forgatásán

Megkezdődtek a Challengers munkálatai!

Sűrű hónapok állnak Zendaya előtt, ugyanis számos projekt sorakozik a naptárában. Az egyik ezek közül a Challengers című film, melyről már mi is beszámoltunk, és aminek hivatalosan is megkezdődött a forgatása. A drámában teljesen új szerepben mutatkozik be az Eufória sztárja, ugyanis egy profi teniszezőt alakít majd, aki mostanra már edzőként tevékenykedik.

A szemfüles lesifotósok Bostonban, a forgatáson kapták lencsevégre a színésznőt, aki a szerep kedvéért megvált a hosszú tincseitől, bár azt nehéz eldönteni, hogy csupán egy parókáról van-e szó, vagy tényleg rövidre vágatta a haját.

A történet szerint Tashi, vagyis Zendaya férje, Art egy középszerű teniszjátékos volt, egészen addig, míg a felesége világhírű Glam Slam bajnokot nem faragott belőle, azonban a szerencséje jópár vesztes játszma után úgy tűnik, megfordult. Annak érdekében, hogy átlendítse az elmúlt időszak nehézségein, Tashi benevezi egy Challenger tornára, ahol Art a háló másik oldalán az egykoron ígéretes, mára már kiégett Patrickkal találja magát szemben. A csavar csak annyi, hogy a férfi az ő volt legjobb barátja, és a felesége exe is egyben. 

A rendezői székben Luca Guadagnino ül majd, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a 2017-es Szólíts a neveden, vagy éppen a közelgő Bones & All Timothée Chalamet főszereplésével, Zendaya mellett pedig Josh O’Connor és a West Side Story sztárja, Mike Faist is feltűnik az alkotásban.

A felvételek május 2-án kezdődtek meg Bostonban, és a tervek szerint nyárra már be is kell fejeződniük, ugyanis a Dűne producere elárulta, hogy a második rész forgatása idén július 18-án indul. Az első munkálatai főként Jordániában, az Egyesült Arab Emírségekben, és hazánkban, Budapesten folytak, így nagy valószínűséggel ismét ide utazik majd a stáb, így többek között Zendaya és Timothée Chalamet is.