Újra Magyarországra érkezik Zendaya és Timothée Chalamet?

Hivatalosan is megerősítették a Dűne második részét.

Csupán 5 nappal a magyar, és 4 nappal az amerikai premier után hivatalosan is megerősítették, hogy érkezik a Dűne második része! A hírt a film gyártója, a Legendary Pictures osztotta meg Twitter oldalán, emellett pedig megköszönték a rajongóknak az eddigi támogatást.

Ez még csak a kezdet… Köszönjük mindenkinek, aki eddig megnézte a Dűnét, és azoknak is, akik a következő napokban vagy hetekben fogják. Izgatottak vagyunk, hogy folytathatjuk a történetet

– írták.

Mi több, már a premier időpontja is megvan, ami a Deadline információi szerint két év múlva, 2023 októberében lesz.

Ami miatt különösen érdekes a magyar rajongók számára a hír, az az, hogy valószínűleg ismét Magyarországra érkezik majd a stáb a forgatásra, így többek között Timothée Chalamet és Zendaya is. Az első részt ugyanis részben hazánkban vették fel, egészen pontosan a budapesti Origo filmstúdióban, 2019 márciusa és júliusa között, majd 2020 augusztusában ismét ide látogattak a színészek, hogy pár jelenetet újra felvegyenek.

Ennek fényében nagy valószínűséggel a második részt is Magyarországon forgatják majd, és reméljük, abban már többet szerepel a képernyőn Zendaya is, ugyanis az elsőben a 2 és fél órából mindössze 7 percet tűnik fel.

A MUSICDAILY és a GABO kiadó egyébként egy nyereményjátékkal is készült a film megjelenésére, mellyel Dűne könyvet és Dűnés kulacsot lehet nyerni: ide kattintva tudtok játszani vele.