Teniszedzőnek áll Zendaya – érkezik a színésznő új filmje a Szólíts a neveden rendezőjétől  

Új szerepben ismerhetjük meg a színésznőt.

Az elmúlt évek során, a Disney évei után először a mozivásznat hódította meg Zendaya, majd pedig a tévéképernyőt is a hatalmas sikernek örvendő Eufóriával, most pedig egy teljesen új szerepben mutatkozik be. A színésznő a Challengers című film főszerepét zsebelte be, melyben egy teniszedzőt fog alakítani.

A dráma története szerint Tashi (Zendaya) egy profi teniszező, aki már csak edzőként tevékenykedik. A férje, Art egy középszerű játékos volt, egészen addig, míg a felesége világhírű Glam Slam bajnokot nem faragott belőle, azonban a szerencséje jópár vesztes játszma után úgy tűnik, megfordult. 

Annak érdekében, hogy átlendítse az elmúlt időszak nehézségein, Tashi benevezi egy Challenger tornára, ahol Art a háló másik oldalán az egykoron ígéretes, mára már kiégett Patrickkal találja magát szemben. A csavar csak annyi, hogy a férfi a volt legjobb barátja, és a felesége exe is egyben. 

A rendezői székben Luca Guadagnino ül majd, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a 2017-es Szólíts a neveden, vagy éppen a közelgő Bones & All Timothée Chalamet főszereplésével, Zendaya mellett pedig a tervek szerint Josh O’Connor és a West Side Story sztárja, Mike Faist is feltűnik az alkotásban – velük jelenleg az utolsó tárgyalások folynak.

Ha minden jól megy, még idén márciusban megkezdődnek a film munkálatai.