A szivárvány minden színében pompázik Alexandra Stan legújabb albuma

Megérkezett a Rainbows!

Három évvel ezelőtt, 2019-ben jelent meg Alexandra Stan legújabb albumának első előfutára, az I Think I Love It, most pedig megérkezett a teljes album is, mely a Rainbows címet kapta. A korong hű marad a címéhez, és rengeteg stílus ötvöződik rajta, mondhatni, a szivárvány minden színében pompázik. A 15 track között helyet kaptak az eddig kiadott kislemezek, így például a ’80-as évek inspirálta, NERVO-val közös Come Into My World, a visszafogottabb, szakítós Tokyo, a tüzes, latin behatású Tikari, az első román nyelvű dala, az Obsesii, és a szívbemarkoló ballada, a Take Me Home is.

Természetesen új dalokban sincs hiány, hiszen a bevezető Rainbows és az Outro mellett 5 eddig nem hallott szerzeményt kaptunk rajta. Az It’s My Life egy vidám, szintén ’80-as éveket alapul vevő popdal, a szexi Kame Ha az első román virtuális influenszer, Ana Tobor közreműködésével készült, a Boy, Bye! a játékos, fülbemászó dallamával varázsol el minket, a Cherry Lips egy érzelmekkel teli ballada, a Lie pedig egy keleti beütésű dance track.

Alexandrával 2020-ban ültünk be beszélgetni, amikor még javában folytak az album munkálatai, és többek között azt is elárulta nekünk, miért pont a Rainbows, vagyis a szivárványok címet kapta az anyag:

Pont a szülinapomon láttam egy szivárványt, egy teljes szivárványt az egyik hegycsúcsról. Elgondolkoztam, hogy az elmúlt 10 évben mennyit fejlődtem emberileg és művészileg is. De főleg emberileg. Mindig is szerettem volna minél több tapasztalatot gyűjteni. Egyesek megpróbálták megmondani nekem, hogy „így kell öltözködnöd” vagy „csak egyféle irányba indulhatsz el: ha dance zenét csinálsz, maradj annál, ha pop zenét, maradj annál, ha elegáns ruhákat viselsz, mindig úgy kell öltöznöd”. Egy ideig próbáltam eszerint élni, de aztán rájöttem, hogy ez számomra lehetetlen, hiszen olyan vagyok, mint egy szivárvány

– mesélte akkor a MUSICDAILY-nek.

Az énekesnőnek ez az ötödik stúdióalbuma, és a 2018-ban megjelent Mami-t követi. Idén nyáron a magyar közönség karrierje során először élőben is elcsípheti Alexandrát, méghozzá június 4-én, Szegeden, a Deja Vu fesztivál keretein belül. A bulira még nem késő beszerezni a jegyed, amit ide kattintva tehetsz meg.