Legnehezebb éve inspirálta Ava Max visszatérését

Megtörtént a nagy visszatérés.

Ava Max visszatért és erősebb, mint valaha. Maga mögött hagyja a Heaven & Hell-re keresztelt, igazán izgalmas és fantasztikus első korszakát és fejest ugrunk a második lemezébe, melynek egyelőre még címét sem tudjuk. Annyi biztos, hogy az új dala, a Maybe You’re The Problem ennek az előfutára.

Állítása szerint, több, mint egy éven keresztül készítették a hamarosan megjelenő lemezt, és a legnehezebb évéből szerzett inspirációt ahhoz, hogy tökéletesítse. Azt is elmondta, hogy sosem volt ennyire személyes a dalszövege, mint ezen a korongon. Igaz, a címét még nem árulta el, de a tematika nem más lesz, mint szerelmi fájdalom a táncparketten – sőt, azzal is kiegészítette, hogy a lemez teljesen pop lesz, különböző stílusokat ötvöz majd.

Az egész évet azzal töltöttem, hogy ezen a lemezen dolgoztam. Az egész évet dalszövegírással töltöttem és igen, ez volt életem legnehezebb éve. A zene elég árulkodó lesz. Még sosem írtam semmit, ami ennyire személyes lett volna.

Arról is mesélt, hogy milyen volt a nagy váltás a kinézetén. Ugyanis tudjuk, hogy feladta ikonikus „max-cut”-nak nevezett haját, ahol a szőke tincsek az egyik oldalon hosszabbak voltak, mint a másikon. Most, a megújulás jegyében pedig egyhosszú, vörösre váltott.

Hosszú ideig szőke voltam, körülbelül 4 éven keresztül és nem nagyon változtattam semmit. Először hagytam szőkén, és úgy voltam vele, hogy „mi lehet a legőrültebb dolog, amit csinálhatnék?”… és „mi a kedvenc színem?” hát a vörös! Mindig vörös rúzs van rajtam, miért ne meccselhetne a hajammal akkor?