Júniusban érkezik Selena Gomez sorozata, az Only Murders in the Building folytatása

Közeleg a második évad!

Tavaly augusztus végén startolt el Selena Gomez legújabb sorozata, az Only Murders in the Building, ami egyből belopta magát mind a nézők, mint pedig a kritikusok szívébe, így nem csoda, hogy hamar be is jelentették a második évadot. A folytatásra pedig már nem kell sokat várni, ugyanis most azt is megtudhattuk, hogy június 28-tól érkeznek majd hetente az új részek. 

A hírt a három főszereplő, Selena, Martin Short, és Steve Martin osztották meg a nézőkkel egy, a szériához illő, vicces kis videó keretein belül:

Az új epizódok forgatása már tavaly december elején megkezdődött New Yorkban, az eddig megismert karaktereken kívül pedig újakat is köszönthetünk majd, köztük Cara Delevingne-t is, akivel nemrég Selena közös tetkót is csináltatott. A színésznő Alice bőrébe bújik, akiről eddig nem sokat tudtunk meg, csak éppen annyit, hogy egy szofisztikált művész, bennfentes kapcsolatokkal, aki hamar belekeveredik a rejtélybe, melyet kedvenceinknek kell megoldaniuk.

Az első évad 10 epizódból állt, így valószínűleg a második is ennyiből fog. A széria a Hulu streaming platformon fut, ami egyelőre sajnos hazánkban nem elérhető, így itthonról nem is lehet hivatalos úton nézni, de ez persze a fanokat nem akadályozza meg.