Párizsban jegyezték el Avril Lavigne-t

Gratulálunk a párnak!

Lehet, hogy csupán pár hónapja jelent meg Avril Lavigne legutóbbi albuma, a Love Sux, melyen azt hirdeti, hogy a szerelem szívás, azonban mostanra már szemmel láthatóan teljesen megváltozott a véleménye. Az örökifjú énekesnő ugyanis menyasszony lett, és nem is akármilyen lánykérésben volt része. A szintén zenész párja, Mod Sun a szerelmesek városában, Párizsban ereszkedett féltérdre és tette fel számára a nagy kérdést, amire természetesen igen volt a válasz.

A pár az előbb említett lemez munkálatai közben ismerkedett meg egymással, a kapcsolatukról és az eljegyzésükről pedig Avril a People magazinnak mesélt, akik pár képet is publikálhattak az emlékezetes pillanatról. 

Már az közös munka első hetében tudtam, hogy egy nagyon erős és megállíthatatlan kapocs van kialakulóban közöttünk. Egyszerűen minden napomat jobbá tette. Olyan volt, mintha mindig is ismertem volna. Ahogy múlt az idő, a dolgok egyre csak jobbak lettek, és hihetetlenül természetesen alakult az egész

– emlékezett vissza a kapcsolatuk kezdetére.

Elmondása szerint az eljegyzés, amire még március 27-én került sor, meglepetésként érte, de már az elejétől fogva tudta, hogy megtalálta az igazit, a párja pedig minden elképzelését felülmúlta.

A lehető legtökéletesebb, legromantikusabb eljegyzés volt, amiről valaha is álmodhattam volna. Párizsban voltunk egy hajón, a Szajnán, volt velünk egy hegedűs, pezsgő, és rózsák. Olyan érzés volt, mintha csak megállt volna az idő, és csak ketten lettünk volna abban a pillanatban.

A gyűrű is különleges, amivel Mod megkérte az énekesnő kezét, hiszen a gyémánt szív alakú, és azokat a szavakat vésette bele, amiket az első találkozásukkor mondott neki.

A “Hi Icon” szavak vannak belevésve. Ezek voltak az első szavak, amiket mondott nekem, a belsejében pedig az áll, hogy “Mod + Avril”. A kezdetektől fogva tudta, hogy szív alakú gyémántot szeretnék, mert aznap, mikor először találkoztunk, mindketten szív alakú gyűrűt viseltünk. Azóta is minden nap hordjuk őket, így nem volt kérdés, hogy az eljegyzési gyűrűm is ilyen lesz. Egyszerűen imádom!

És hogy mit hoz a jövő az újdonsült jegyesek számára?

Alig várom, hogy csak jól érezzük magunkat, közösen alkossunk, turnézzunk, és együtt fejlődjünk. Jó érzés olyasvalakivel lenni, aki veled ünnepel a jó időszakokban, szorosan átölel a nehéz időkben, és minden egyes pillanatban ott van számodra.

Avril éppen egy szakításon ment keresztül, mikor megismerkedett Moddal, és akkoriban esze ágában sem volt egy új kapcsolatba belevágni. Azonban az első találkozásuk után szinte egyből összejöttek, azóta pedig elválaszthatatlanok egymástól, és dúl köztük a szerelem. A pár tavaly januárban egyébként egy kollabot is piacra dobott Flames címmel, és valószínűleg nem ez volt az utolsó alkalom, hogy közös dalban hallhatjuk őket.

Gratulálunk a párnak, és sok boldogságot kívánunk nekik!