Még két évadot rendelt be a Netflix A Bridgerton családból

Még jó ideig élvezhetjük a sikersorozatot.

Bár még csak most folynak a munkálatai A Bridgerton család második évadának, az már biztos, hogy azt követően még legalább két évadon keresztül élvezhetjük Julia Quinn regényeinek megfilmesített változatát, a Netflix ugyanis berendelte a harmadik és a negyedik évadot is. A bejelentés mellé a streaming óriás tévésorozatainak globális forgalmazásáért felelős Bela Bajaria egy közleményben elárulta, hogy a tervek szerint még jó sokáig velünk lesz a Bridgerton.

Julia Quinn összesen 8 regényt írt a családról, így Bajaria szavait alapul véve nem kizárt, hogy az összes megkapja majd a saját évadát. A várva-várt soron következő, második széria a legidősebb Bridgerton, Anthony (Jonathan Bailey) történetét mutatja majd be, ahogyan A vikomt, aki engem szeretett című könyvben is olvasható. Sokak bánatára ugyan nem tér vissza a Simont alakító Regé-Jean Page, egy új karakter már biztosan bemutatkozik, méghozzá a Szexoktatás sztárja, Simone Ashley.

A második évadban Anthony-é (Jonathan Bailey) lesz a főszerep.

A most berendelt harmadik évadban a Tisztességes ajánlat című könyv alapján Benedict (Luke Thompson) történetét követhetjük majd, míg a negyedik középpontjában a Mr. Bridgerton csábítása – Colin története alapján Colin (Luke Newton) áll majd.

A bejelentést egyébként maga a sorozat narrátora, Lady Whistledown is kommentálta, aki azt írta: jobb lesz, ha vásárol még tintát a tollába.