Doja Cat megerősítette, hogy tényleg visszavonul

Sajnos nem viccelt a rapper.

Pár napja mi is beszámoltunk róla, hogy jókora botrány alakult ki Doja Cat latin-amerikai látogatása során, ami után azt írta, abbahagyja a zenélést, mert mégsem neki való ez a karrier. A rapper később bocsánatot kért a paraguay-i rajongóitól, bár azóta törölte ezeket a tweetjeit, most azonban ismét a követői tudtára adta: ettől függetlenül továbbra is tartja magát ahhoz, hogy a közelgő, The Weeknd-del közös turnéja után visszavonul.

Twitter oldalán először egy magazin cikkére reagált, amiben azt írták, hogy úgy néz ki, mégsem vonul vissza. A válasza ez volt:

hát pedig kurvára de

Majd ezután hosszabban is kifejtette, hogyan is áll most a helyzethez.

azoknak, akik jönnek megnézni engem az after hours turnén: nem hagylak cserben titeket. de ez nem azt jelenti, hogy nem fogok egyből utána eltűnni. még mindig egy csomó szarságot kell csinálnom. sokan azt hiszitek, hogy az, hogy posztolok egy kibaszott képet azt jelenti, hogy nem fejeztem be. egy kép nem egyenlő a zenével HÜLYÉK

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy még jópár kötelezettségének eleget kell tennie, így a visszavonulása előtt számíthatunk tőle például új videókra, és fellépésekre is.

még fel kell vennem pár videót, fel kell lépnem pár helyen, ki kell adnom pár dolgok, szóval ezeket kipréselem magamból, aztán már itt sem vagyok. de még nem mentem el

– írta.

A rapper az Egyesült Államokat és Kanadát érintő After Hours til Dawn stadionos turnén júliustól szeptemberig csatlakozik majd The Weeknd-hez, az európai fanok pedig előtte Írországban, Svédországban, és Lengyelországban láthatják pár fesztiválon élőben – lehet, hogy most utoljára.