Először jön Budapestre Alec Benjamin!

Új lemezével veszi nyakába Európát.

Alec Benjamin kevesebb, mint egy hónap múlva dobja piacra legújabb lemezét, a rajongók már számolják vissza a napokat az (Un)commentary megjelenéséig, ami április 15-én várható. Ezt a lemezt támogatja meg az énekes egy európai turnéval, melynek keretein belül hazánkba is ellátogat. Egyébként az énekes új korongján olyan fülbemászó slágerek kapnak majd helyet, mint a The Way You Felt vagy az Older. Alec egyébként a MUSICDAILY-n keresztül már üzent is a magyar rajongóinak!

Annyi biztos, hogy az érzéki énekes 2022. július 26-án érkezik fővárosunkba, koncertjének pedig az Akvárium Klub ad majd otthont, annak is a Nagyhallja – így az UNCOMMENTARY TOUR-t szinte karnyújtásnyira az énekestől élvezhetjük majd. A jegyeket március 25-én kezdik árusítani, az early bird jegyeket 4900 forintért, míg a következő körös jegyeket 6500 forintért lehet majd megvásárolni, a helyszínen pedig (ha marad), akkor 7900 forintos áron várják gazdáikat.

Nem mehetünk el az énekes előzenekara mellett sem, aki nem más, mint az irtózatosan tehetséges Winona Oak, aki egyébként 2019-ben szerepelt a MUSICDAILY: UP NEXT sorozatban is, csak úgy, mint Alec Benjamin is 2020-ban.

jegyek // Facebook esemény