Videó: így köszön a MUSICDAILY olvasóinak Alec Benjamin

Boldog születésnapot a tehetséges zenésznek, Alec Benjaminnak!

Megannyi híresség ünnepli ma születésnapját, köztük a nem is olyan régen új zenével jelentkező Alec Benjamin is, aki e nemes alkalomból videó üzenetet küldött a MUSICDAILY olvasóinak. Ehhez szedtünk össze még néhány érdekességet, melyeket valószínűleg nem tudtál az énekesről.

1. Családja egyáltalán nem zenészcsalád

Apukája hobbiból gitározott régen, de testvére és édesanyja sem zenél komolyabban, sőt egyikük sem énekel.

2. Csendes gyerek volt

Ahogy visszaemlékeznek rá, csendes, visszahúzódó gyerek volt iskolás éveiben. A kezdetekben nem is gondolkodott azon, hogy zenéljen, csak később, amikor belemerült Eminem és Dr. Dre világába. Középsuliban viszont egyre többet és többet gyakorolt, majd pedig zongorázni próbálgatott édesapja segítségével, illetve YouTube-on videókat nézett és így tanította magát.

3. Első munkahelye

Hihetetlen, de feketeöves karatéban, így nem meglepő, hogy karate oktatóként kereste a kenyerét egy edzőteremben Phoenix-ben. És, hogy miért hagyta ott? Mert a lány szerint aki tetszett neki, nem volt elég „menő” ez az állás.

4. Lemondták lemezszerződését

Hosszú és rögös út vezetett oda, ahol most tart Alec: az egyik nagy megmérettetése az volt, amikor lemezszerződést ajánlott neki a Columbia Records, amit el is fogadott. Amikor elkészítette a korongot és beküldte a kiadójának, nem sokkal nagyon szomorú hír fogadta. Alig 24 órával a beküldés után visszalépett a menedzsment és felbontották a szerződést.

5. Új dala megjelenésekor Magyarországnak is üzent

Így van, a The Way You Felt c. dala apropóján a MUSICDAILY olvasóinak is üzent a fiatal tehetség. Csekkoljátok a videóüzenetet és a dalt is alább!