Összeomlott az HBO az Eufória évadzárója miatt, 2024-ig nem jönnek új részek 

Egy időre búcsúzhatunk a szériától.

Amikor januárban elstartolt az Eufória második évada, annyian voltak kíváncsiak rá, hogy az HBO streaming platformja, az HBO Max egyszerűen összeomlott – most pedig, az évadzárónál ugyanez történt. 8 hét után amerikai idő szerint vasárnap este került fel rá a sikersorozat 2. évadának utolsó epizódja, azonban percekkel a premier előtt sokan már be sem tudtak lépni a fiókjukba, ugyanis az egy hibaüzenetet írt ki nekik.

Természetesen rengetegen osztották meg ezt az élményüket a közösségi oldalaikon, így a WarnerMedia-hoz is eljutott a dolog, akik az egyik szóvivőjükön keresztül reagáltak rá:

Láttuk a felhasználóink tweetjeit, hogy 9 óra magasságában sokan nem tudtak belépni az HBO Max-be, és segítettünk nekik megoldani a problémát. Ezt a rövid ideig tartó hibát azóta megoldottuk.

Nem csoda, hogy sok volt a platformnak az a mennyiség, ahányan egyszerre próbáltak belépni rá, ugyanis már az nyitó rész is 13,1 milliós nézettséget generált. A következő epizódok átlag nézettsége 6,6 millióra rúgott, ami majdnem 100%-os növekedést jelent az első évadhoz képest, arról viszont egyelőre nincs hír, hogy a évadzáróra hányan voltak kíváncsiak a premier idejében.

Az már biztos, hogy a hatalmas népszerűségnek örvendő széria nem ér véget, és készül belőle harmadik évad, a rossz hír azonban az, hogy egyes források szerint 2024. előtt biztosan nem láthatjuk majd az új részeket. Ez nagy részt a főhős Rue-t alakító Zendaya időbeosztása miatt alakult így: a színésznő a tervek szerint márciusban kezdi legújabb filmje, a Challengers forgatását, majd a nyáron a Dűne második részének munkálatai indulnak el, és csak ezután kezdhetnek bele a Eufóriába. A harmadik évadról ezen kívül nem sokat tudni, annyit viszont igen, hogy az Elliot-ot alakító Dominic Fike visszatér benne.

A második évad utolsó, nyolcadik része már itthon is elérhető az HBO Go-n.