Táncos tévéműsorral áll elő Shakira

Táncvetélkedőn dolgozik a latin díva.

Shakirát nem csak a latin zene királynőjeként, hanem már évtizedek óta a zeneipar egyik legjobb táncosaként is számontartják, ezt a tehetségét pedig most a színpadon túl is kamatoztatni szeretné. Az énekesnő ugyanis az amerikai NBC csatornával karöltve egy táncos vetélkedőn dolgozik, amit részben a TikTok, egészen pontosan a táncos kihívások inspiráltak.

A Dancing with Myself névre keresztelt műsor az egész családnak szól majd, és a célja, hogy a versenyzőkből kihozzák a bennük rejlő profi táncost. Minden héten egy új, különböző korosztályból álló csapatot ismerhetünk meg, akiknek egy sor táncos kihívást kell teljesíteniük, melyeket Shakirával közösen a zsűri talál ki, és mutat be.

A megadott idő alatt a versenyzőknek meg kell tanulniuk a koreográfiát, és emellett a saját személyiségüket és stílusukat is bele kell vinniük. Ezután élő közönség előtt adják elő a produkciójukat, Shakira és a zsűri pedig értékeli őket és visszajelzést ad nekik, ám a döntés, hogy ki kapja az est legjobb táncosa címet, a nézők kezében lesz majd. A nyertes pénzjutalommal gazdadogik.

Nagyon izgatott vagyok, hogy egy olyan táncversenynek lehetek a részese, ami ekkora hansúlyt fektet a kreativitásra, az önkifejezésre, és mindemellett a csapatszellemet is erősíti. Én személy szerint egy csomó tehetséges táncost ismertem meg a közösségi médiának köszönhetően

– nyilatkozta az énekesnő.

Hozzátette, hogy azért is szeretett volna belevágni a műsorba, mert mindig is fontos szerepet játszott az életében a tánc.

A tánc mindig is hihetetlenül nagy hatással volt az életemre, és alig várom, hogy megmutassam a világnak, hogy mennyire meg tudja változtani és erősíteni az embert, emellett pedig mennyire mókás is tud lenni.