Jön Dua Lipa és a PUMA közös kollaborációja

A tavalyi nagykövetség után itt az első kollaboráció!

Tavaly már az arcát adta a Grammy díjas énekesnő, Dua Lipa -aki 2022-ben nyitja a Szigetet- a PUMA márkához, de most szintet lép a kapcsolat köztük, ugyanis érkezik az első közös kollekciójuk.

A „Flutur„, mely albánul pillangót jelent december 18-ától lesz elérhető. A kollekciót természetesen a nagy nosztalgia-hullám, melyet az énekesnő maga indított el, inspirálta, sőt Dua még egy saját pillangós logót is kapott.

Nekem, a pillangók sokkal többek, mint néhány cuki állat. Az átváltozást, a reményt és az átalakulást szimbolizálják. Az elmúlt egy évben vált ennyire fontossá számomra

– mondta Dua.

A kollekció első darabjai többek között egy egyszerű póló, egy túlméretezett, fekete pulcsi és egy sneaker is. Jövőre viszont több és változatosabb ruhadarabokat is piacra dobnak majd.

A promóciós képeken és videókban Lipa végig saját kollekciójának darabjait viseli. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a hazai PUMA üzletekbe érkezik-e a kollekció első fázisa, vagy kizárólag online lehet-e majd őket beszerezni.

A termékek a következő árkategóriákban lesznek kaphatóak, a jelenlegi árfolyammal számolva: a sneakert 35 ezer forintért, a pulcsit 22 ezer forintért, a pólókat 11 ezer forintért zsebelhetjük be.