Justin Bieber dalát dolgozta fel a Why Don’t We

Napjaink egyik legsikeresebb fiúbandája, a Why Don’t We modern hangzásvilágú, lüktető felvétellel teremt ünnepi légkört. Az öt tehetséges fiatal Justin Bieber egyik karácsony klasszikusát, Mistletoe című slágert dolgozta fel, ami idén ünnepli 10 éves születésnapját. 

Mindig is nagyon szerettük Justin Biebert, ezért arra gondoltunk, miért ne csináljunk egy új verziót az egyik legfülbemászóbb és legviccesebb dalhoz, amin mi magunk is felnőttünk!

– árulták el a srácok

Egyébként Jonah a MUSICDAILY-nek exkluzív interjújában azt is megemlítette, hogy Justin az egyik legnagyobb inspirációja – erről videót is készítettünk. A Why Don’t We tagok egyedi, izgalmas vokáljai üdítő extra löketet adnak ennek a már klasszikus szerzeménynek.

Nem ez az első karácsonyi dala a fiúbandának, ugyanis eddig olyan örökzöldekkel örvendezették meg rajongóikat, mint a Kiss You This Christmas vagy With You This Christmas, de ha ezek nem lennének elegek, egy egész karácsonyi középlemezzel is jelentkeztek 2017 karácsonyakor A Why Don’t We Christmas címmel.