Lili Reinhart: a 7. lesz az utolsó Riverdale évad

Még egy évadot kap a sorozat és ennyi?

A 2017-es tini dráma, a Netflix nagysikerű sorozata, a Riverdale úgy tűnik hamarosan véget érhet. Ezt az egyik szereplő mondta ki Instagram élőzés közben, körülbelül 28 ezer nézőjének.

A sorozat, aminek cselekményét már egy A4-es oldalon sem lehetne összefoglalni, nagy részben még mindig az eredeti szereplőkkel és színészekkel operál. Így lehet az, hogy még mindig Archie Andrews (K.J. Apaaki egyébként nem olyan rég lett apuka) és barátai, Betty Cooper (Lili Reinhart), Jughead Jones (Cole Sprouse) és Veronica Lodge (Camila Mendes) kalandjait követhetjük hétről-hétre itthon is a streaming óriásnak köszönhetően.

Habár, a készítőkön kívül már mindenki legalább egyszer nyilatkozott, hogy mikor ér véget a sorozat és hogy milyen irányba haladunk, valahogy mégsem az lett a vége, amit megjósoltak. 2020-ban KJ Apa lengette meg a csengőt, ugyanis egy interjú során elárulta, hogy 3 évre szól még a szerződése. Ez azt jelenti, hogy legkésőbb 2023-ban be kell fejeződnie az Ő részének – de a pletykák szerint az eredeti szereplőgárda mindegyike ugyanilyen szerződés tulajdonosa.

Erre jött rá Lili Reinhart Instagram élőzése is, ahol elárulta, hogy remélhetőleg lesz egy 7. évad is, bár akkor már nagyon a végét fogja rúgni a széria. Természetesen ez is csak spekuláció, viszont elég erős egybeesés lenne, ha valóban 2023-ban vetítenék az utolsó etapot.

Nagyon reménykedünk, hogy berendelik a 7. évadot. Ha meg is történik, valószínűleg ez lesz az utolsó

– hagyta el a gondolat a színésznő száját.

A producerek, készítők és az anyacsatorna a The CW nem kommentálta a történteket egyelőre.