Dobj el mindent: 8 év után új zenével jön a Big Time Rush!

Hamarosan érkezik a Call It Like I See It!

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, júliusban bejelentette a Nickelodeon csatorna kedvenc fiúbandája, a Big Time Rush, hogy hét évvel az utolsó közös koncertjük után ismét visszatérnek a színpadra, és két reunion koncerttel lepik meg az amerikai rajongóikat. Akkor még csak találgatni lehetett, hogy vajon a visszatérés részeként piacra dobnak-e új zenét is, most viszont, ahogy egyre közeledik a két show, elárulták a srácok: nemcsak, hogy új dallal, de egy egész albummal készülnek!

A korong első előfutára a Call It Like I See It címet kapta, és kevesebb, mint két hét múlva, december 13-án érkezik. Szerencsére, hogy könnyebb legyen a várakozás, a srácok a bejelentéssel együtt egy fél perces részletet is megosztottak a számból, ami alapján tuti nagyot fog szólni!

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek, hogy az első kislemezünk, a Call It Like I See It december 13-án érkezik ???

– írták a közösségi oldalaikon.

A banda, ami egyébként pár napja ünnepelte a 12. évfordulóját, a #BTR4 hashtaget használta a posztban, ami a közelgő negyedik albumukra utal.

A visszatérő dal megjelenésének napján a philadelphia-i Jingle Ballon lépnek majd fel, ahol biztosan felcsendül először élőben is, majd két nappal később, december 15-én Chicago-ban, 18-án pedig New Yorkban adnak majd egy-egy teltházas koncertet.

A banda a Nickelodeonon futó sorozatuk, a Big Time Rush által váltak ismertté, mely 2009 és 2013 között volt látható a csatornán. A szériában a 4 srác 4 minnesotai hokijátékost alakított, akik egy helyi tehetségkutatónak köszönhetően hirtelen hírnévre tesznek szert. Ezt követően Los Angeles-be, a Palm Woods hotelbe költöznek, ami több más feltörekvő sztárnak is otthont ad, itt pedig az a feladat vár rájuk, hogy megküzdjenek a hírnévvel úgy, hogy közben hűek maradnak önmagukhoz. Debütáló albumukat 2010-ben dobták piacra BTR címmel, ezt pedig még kettő követte: az Elevate és a 24/Seven.