5 + 1 érdekesség, amit valószínűleg nem tudtál Corbyn Bessonról

Boldog születésnapot!

Ma ünnepli születésnapját a Why Don’t We srácok egyik oszlopos tagja Corbyn Besson, aki 1998-ban pontosan ezen a napon látta meg a napvilágot. Arról a srácról beszélünk a csapatból aki sokszor kiemeli, hogy a Starbucks-ban mindig elírják a nevét. Nézzünk meg még néhány érdekességet róla! Ha nem lenne elég a Why Don’t We kontent, ne felejtsétek el megnézni Jonah-val és Zach-kel készült interjúnkat sem!

12 évesen kapta első gitárját

Egészen fiatalon, már 12 évesen rájött, hogy zenével szeretne foglalkozni, ekkor meg is kapta első gitárját – itt pedig a szülei számára is világos volt, hogy a zene lesz gyermekük útja.

Kiskorában sokat költöztek

Mivel Corbyn édesapja a katonaságban dolgozott, ezért nagyon sokat költöztek amikor fiatal volt. Lakott Floridában, Észak-Dakotában, Alabamában mielőtt letelepedtek volna Fairfax, Virginában.

Szólóban is adott ki zenét

Igen-igen, nem is egy dal látott napvilágot karrierje kezdetekor. 2014 decemberében jelent meg debütáló dala The Only One címmel, majd 2015-ben a második saját dalát is kiadta.

Véletlenül találkozott a WDW srácokkal

2016-ban csatlakozott a fiúbandához Corbyn. Ennek előzménye az Impact Tour nevezetű rendezvénysorozat, ahol többek között Jack és Zach mellett lépett fel – ha úgy vesszük, olyan volt, mint ma egy influenszer fesztivál. Később egy másik hasonló turnén is részt vett, ahol Jonah-val kezdte tartani a kapcsolatot. Végül amikor az American Idolban látta Daniel-t, elkezdett neki irogatni és tádá, meg is született a Why Don’t We.

© Pamela Littky
Műtét

2018-ban le is kellett mondania pár koncertet, mivel torkával és a hangszálaival volt probléma, azt pedig halaszthatatlan műtéttel tudták csak megjavítani.

Különleges képessége

Elmondása szerint a legkülönlegesebb képessége nem más, mint, hogy nagyon gyorsan jegyez meg WiFi jelszavakat és telefonszámokat is.