Videó: magyarul beszélnek az MTV EMA sztárjai – Måneskin, YUNGBLUD, Saweetie, Kim Petras, Griff

Magyar szlengekre tanították az MTV EMA fellépőit, amikor Budapesten tartózkodtak.

Több, mint egy héttel ezelőtt zajlott le hazánkban Európa egyik legnagyobb zenei eseménye, az MTV EMA, vagyis a European Music Awards, melynek házigazdája Budapest volt.

Instagram oldalunkon tartottunk szombaton emiatt egy gyors Q&A-t, ahol megosztottátok velünk, hogy mennyire jól éreztétek magatokat, illetve azt is, hogy hány világsztárral sikerült találkoznotok akár a díjátadón, akár szimplán Budapesten sétálgatva.

Szerencsére nem csengett még le az EMA szezon, ugyanis most a rendezvény hivatalos Facebook oldala tett közzé egy videót, melyben láthatóan a próbák alatt próbáltak néhány magyar szlenget tanítani kedvenceinknek – több kevesebb sikerrel.

Így történt, hogy a Måneskin, YUNGBLUD, Kim Petras, Griff, girl in red és még Saweetie száját is elhagyták olyan kifejezések, mint a „mizu tesó?” vagy a „menő” szavak. Igaz, a házigazda rapper a díjátadón összegyűlteket is úgy köszöntötte, hogy „sziasztok”.

Egyébként, amikor YUNGBLUD-dal ültünk le beszélgetni tavaly, mi is tanítottunk neki magyar szót, mégpedig a szeretleket.