Dylan Sprouse nélkül indul az HBO új sorozata

Erről ennyit.

2020 decemberében számoltunk be a hírről, miszerint Dylan Sprouse újra visszatér a televízóképernyőkre, ugyanis főszerepet kapott az HBO Max új sorozatában, a The Sex Lives of Collage Girls-ben, vagyis az Egyetemista lányok szexuális életében.

Nos, a sorozat tegnap debütált az Egyesült Államokban az HBO Max-en és mint kiderült, a szereplőgárdában igazán nagy változások történtek. Tavaly még arról cikkeztünk, hogy főszerepet kapott a sorozatban a Sprouse ikrek egyike, viszont, mint kiderült, szerepét végül egy másik színész kapta, aki végül csak visszatérő szereplő, nem állandó.

Arról viszont nem tudni pontosan, miért lépett vissza a szereptől a színész, illetve az sem világos, hogy Ő lépett-e vissza egyáltalán, vagy csak egyszerűen logisztikai problémák adódtak-e.

A szerepét Gavin Leatherwood vette át, akit a Sabrina hátborzongató kalandjaiban láthattunk, vagy Sabrina Carpenter Skin c. dalának kisfilmjéből lehet ismerős.

Az Egyetemista lányok szexuális élete egyelőre nem elérhető hazánkban, de az már egy jó jel, hogy hivatalosan is van magyar címe.