© Popsugar

Újra főszerepben a képernyőn Dylan Sprouse

Immáron főszerepben láthatjuk majd a nagyobbik Sprouse tesót!

Az HBO Max-ra érkezik a „The Sex Lives of Collage Girls” c. sorozat, melyről egyelőre nem sok mindent tudni. Ma viszont bejelentették a sorozat egyik kulcskarakterét, akit majd az idősebbik Sprouse tesó, Dylan Sprouse fog alakítani.

Annyit biztosan tudunk, hogy az IGN információi szerint hazánkba is érkezik az HBO Max (valószínűleg az HBO és az HBO Go mellé), viszont arról pontos információ nincs, mikor teszi be a lábát a streaming platform hazánkba. A sorozat bemutatódátuma is kérdéses egyelőre.

Dylan többek közt Timothée Chalamet nővéréhez, Pauline Chalamethez, Amrit Kaur, a Broadway-en bemutatott „Bajos csajok” Regina George-ához, Renée Rapphoz, és Alyah Chanelle Scott-hoz csatlakozott.

Az ikrek közül Cole maradt a filmes világban, Dylan főként saját kis bizniszével foglalkozott, ami egy pub New Yorkban. A „The Suite Life of Zack & Cody” után kizárólag kisebb szerepeket vállalt, esetleg videó játékokhoz kölcsönözte hangját, de az biztos, hogy sorozatban nem szerepelt. Most viszont 13 rész erejéig biztosan láthatjuk egy sorozatban is.