5 dolog, amit nem tudtál Kevin Jonas-ról

Tudtad, hogy ingatlanfejlesztőként is dolgozik?

Kevin Jonas 2005-ben robbant be a köztudatba 2 tesójával karöltve, a Jonas Brothers tagjaként. 2009-ig négy lemezt jelentettek meg, majd egy 10 éves szünet után 2019 egyik legnagyobb visszatérését villantották a Happiness Begins albumukkal. Íme 5 érdekesség, amit érdemes tudni a legidősebb Jonas tesóról. 

1. A teljes neve

Joe-val és Nickkel ellentétben ő a második nevét használja művésznévként, hiszen a teljes neve Paul Kevin Jonas II, melyet az édesapja, Paul Kevin Jonas Sr. után kapott.

2. Zenész, színész, és…

…ingatlanvállalkozó. Több lábon áll, ugyanis 2013-ban alapította meg a JonasWerner ingatlanfejlesztő- és kivitelező céget, emellett pedig társ-vezérigazgatója a The BLU Marketnek, mely egy főként influenszerekkel foglalkozó marketing ügynökség.

3. Saját valóságshow-ja volt

2009-ben vette feleségül Danielle Jonas-t, 3 évre rá pedig saját valóságshow-t forgatott velük az E! csatorna Married to Jonas néven. A műsor a házaspár mindennapjait mutatta be, bár az első évadban kiemelt szerepet kapott a Jonas Brothers 2012-re tervezett visszatérése is, amiből végül nem lett semmi. A show 2 évad alatt 16 részt élt meg.

4. Büszke apuka

Eddig két közös gyermeke született Danielle-lel, mindkettő kislány. Alena Rose Jonas 2014 februárjában, míg Valentina Angelina Jonas 2016 októberében látta meg a napvilágot.

5. 2008 egyik legszexibb férfi sztárja

2008-ban, 21 évesen felkerült a People magazin éves listájára, mely a legszexibb férfi sztárokat gyűjti össze, emellett pedig a 21 Clubba is bekerült. Hogy ez mit takar? Az az 5 srác, aki az adott évben 21 éves korára szupercukiból szuperszexivé változott. És hogy mi volt Kevin reakciója, mikor megtudta a hírt?

Tuti, hogy nem kevertek össze valakivel?!