Ava Max-szel közösen ostromolja tovább a slágerlistákat Tiësto

Íme a The Motto!

Valószínűleg mindenki kívülről fújja a holland DJ, Tiësto tavaly szeptemberi The Business című slágerét, amivel az egész világot meghódította, és az összes európai ország slágerlistáján előkelő helyezést sikerült elérnie, most pedig tovább folytatódik a sikersorozat, méghozzá egy másik világsztárral kiegészülve. A lemezlovas ezúttal Ava Max-szel állt össze, és robbantott egy újabb bulihimnuszt, a The Motto-t.

A dalhoz természetesen videó is forgott, melyben az énekesnő a kelleténél egy kicsit jobban felvillanyozódik, és egy elit szállodában csap egy őrült bulit – miután visszarepült az 1920-as évekbe.

Mikor Tiësto először mutatta a The Motto-t, teljesen beleszerettem, és csak ezt hallgattam. Erőteljes dal, ami arról szól, hogy nem érdekel más véleménye, önmagad vagy, jól érzed magad, és ezt tudatod az egész világról

– nyilatkota Ava.

Ava egy nagyon izgalmas fiatal tehetség, a csodálatos hangi adottságai pedig teljesen új szinte emelik a dalt. A The Motto egy partihimnusz, amire egészen 2022-ig táncolhatunk, ezzel zárva egy őrült évet

– mondta Tiësto.

Ava, aki tavaly év végén adta ki debütáló albumát Heaven & Hell címmel, legutóbb is egy kollaborációval örvendeztetett meg minket, akkor Kylie Cantrall-lel, Jonas Blue-val és a holland R3habbal állt össze, második albumán pedig jelenleg is gőzerővel dolgozik.