Ava Max-nek és Kylie Cantrall-nek a szomorú srácok jönnek be

Íme a Sad Boy!

Igazi megakollabot villantott Ava Max és Kylie Cantrall, méghozzá két sztárproducerrel karöltve. A két énekesnő az angol Jonas Blue-val és a holland R3habbal állt össze, a végeredmény pedig egy vérbeli bulihimnusz lett, mely a Sad Boy címet kapta.

A fülbemászó szerzemény, melynek a refrénjében Ava és Kylie kijelentik, hogy nekik a szomorú srácok jönnek be, azért is különleges, mert ez az utóbbi első saját kislemeze: a Disney sztár még csak 16 éves, és eddig kizárólag Disney betétdalokban hallgattuk a hangját.

Ez a dal jobban sült el, mint valaha is remélni mertem, és a legjobb benne, hogy ilyen tehetséges előadókkal dolgozhattam együtt rajta, akikre nagyon felnézek. Az első kislemezedet soha nem felejted el, és erről a pillanatról még jó sokáig fogok áradozni

– írta Instagram oldalán.

A dalhoz egy dalszöveges videó, és egy visualizer is készült.

Kylie egyébként a Disney csatornán futó Gabby Duran galaktikus kalandjai című sorozatban alakítja a főhőst, előtte pedig egy-egy epizód erejéig a Bizaardvark-ban, és a Raven otthonában is feltűnt.

Ava legutóbb az EveryTime I Cry című dalával örvendeztette meg a rajongóit, második albumán, a Heaven & Hell folytatásán pedig jelenleg is dolgozik, miközben a Maroon 5-val turnézik Amerika-szerte.

Ha lemaradtál volna róla, alább tudod megnézni az exkluzív interjúnkat az énekesnővel, amit még év elején készítettünk vele: