Jön az Elit 6. évada + karácsonykor új miniepizódok!

Hasonlóan jött az 5. évad berendelése is, mint a mostani hatodiké!

A tegnapi nap folyamán az Elit hivatalos Twitter oldalán osztotta meg a rajongókkal, hogy valami meglepetés érkezik. Ha ez nem lenne elég, két színészt is hallhatunk, hogy mindenképp nézzünk vissza ma, ugyanis nagy bejelentésre készülnek.

A rajongók egyből az érkező 5. évadra gondoltak, nem pedig arra, ami valójában történt, ugyanis nem az ötödik évad premier-időpontját osztották meg velünk a készítők, hanem a hírt, hogy berendelték a 6. évadot is, így 2 évadon keresztül még biztosan látni fogjuk, az amúgy eléggé megfogyatkozott szereplőgárdát.

Ha ez nem lenne elég, az is kiderült, hogy újabb átvezető részeket kapunk, csak most karácsonyi tematikával megfűszerezve, természetesen a karácsonyi szezonban, decemberben. December 15-én Phillipe, Caye és Felipe történetét, december 20-án Samuel és Omarét, még december 23-án Patrick kerül a középpontba.

Ha pedig még mindig nem tudnánk betelni az Elittel kapcsolatos hírekkel, akkor a Netflix csapata azt is elárulta, hogy az ötödik évadban a két új karakternek milyen személyisége lesz. Míg Valentina Zenere egy ibizai nightclub dinasztia örökösét hozza majd a képernyőkön, addig André Lamoglia egy világhírű férfi fiát fogja bemutatni nekünk.