15 Halloween jelmez ötlet a popkultúra világából 2021-re

Még nem késő beszerezni a cuccokat ahhoz, hogy a te jelmezed legyen a legmenőbb idén.

Vészesen közeledik az október 31-e, amikor egy éjszakára azzá varázsolódhatunk, akivé szeretnénk. Összegyűjtöttünk néhány nagyon menő, nagyon extra ötletet 2021 legnagyobb durranásaiból, hogy biztosan elsöprő sikert arasson a kosztümöd.

Squid Game játékos vagy testőr

Hiába, 2021-ben valószínűleg a zöld melegítő és a piros egyberuha lesz a divat október 31-én a világon, ami nem meglepő, hiszen A nyerd meg az életed, vagyis a Squid Game a Netflix legnézettebb és legnépszerűbb sorozata lett a streaming platform elindulása óta. Ahhoz, hogy megszemélyesíts egy-egy karaktert belőle, pedig nem sokra lesz szükséged: zöld, passzoló melegítő alsó és felső, valamint egy fehér cipő. A játékos számát pedig kézzel, kartonból és papírból magadra tudod varázsolni. A rózsaszín ruhás szereplőket kissé macerásabban, de azokat is el lehet készíteni egy kis kreativitással.

#FreeBritney

2021-ben nem mehetünk el szó nélkül Britney Spears és a Free Britney megmozdulások mellett sem. Több híresség felemelte hangját az énekesnő jogtalan és kihelyezett gyámságban tartása ellen, sőt még a Netflix is készített egy dokumentumfilmet az énekesnő elmúlt pár évéről, ahol bemutatják, mennyit kellett szenvednie és olyan dolgokat átélnie, amire nem is gondolnánk, pláne, hogy 2021-et írunk. Természetesen egy plüss kígyóval feldobott jelmez máris Britney-t varázsol belőlünk, de egy szimpatikus egyenruha is jó választás lehet.

XOXO, Gossip Girl

Csók, puszi, Pletykacica! A Gossip Girl – Az új pletykafészek még pont időben érkezik a Halloween-i buli előtti darára, ugyanis hazánkban október 26-án lesz elérhető az HBO GO kínálatában. Csak rakjunk össze néhány elegáns darabot és engedjük ki a nyakkendőinket és kész is! Egyébként az egyik főszereplő, Thomas Doherty jelenleg is hazánkban tartózkodik.

A tökéletes páros jelmez: Megan Fox és Machine Gun Kelly

A kémia a két híresség között brutális, és szerencsére minden alkalommal, amikor közösen mennek valahova, ikonikusat és maradandót villantanak, szóval nem is lesz olyan nehéz újraalkotni egyet közülük.

A kedvenc albumborítód újraalkotás

Az elmúlt évek nagyon sok olyan korongot adtak nekünk, aminek különleges, sajátos vibeja van, így bőven van miből szemezgetni. Mi például Olivia RodrigoSour-ját, a Maneskin Teatro d’Ira – Vol I. korongját, Harry StylesFine Line borítóját vagy Conan GrayKid Krowját tudjuk ajánlani, de természetesen itt is csak a képzeletetek és a kreativitásotok szab határokat.

Among Us

A feladat adott, még az is lehet, hogy nem késő egy menő Among Us jelmezt berendelni.

Sia

Nem is hülyeség, nem? Nincs másra szükséged, mint egy nagy parókára, aminek az egyik felét befested más színűre, teszel bele egy-két kiegészítőt és ahogy kényelmesnek érzed felöltözöl: egy zakó/ing kombó és egy egyberuha is tökéletes választás.

Lil Nas X a Montero világából

Annyi biztos, hogy Lil Nas X is alkotott néhány olyan poptörténelmi pillanatot, amit kár lenne nem rekreálni. Ilyen például a Jack Harlow-val közös daluknak videója is, melyhez igazából csak egy két ékszer, egy fehér trikó/póló és egy rózsaszín együttes kellhet, na meg egy tábla, amit magad elé tudsz tartani.

Just Like That… Szex és New York felturbózva

Talán a 2020-as évek egyik legnagyobb dobása a Szex és New York c. sorozat újjáélesztése volt, 2022 elején már be is tekinthetünk Carrie, Miranda és Charlotte modernkori életébe. Annyi biztos, hogy akár a mostani, akár a régi, ikonikus megjelenéseiket szeretnénk lemásolni, csak egy kis eleganciát kell belevinnünk a hétköznapokba.

Hannah Montana? Alex Russo?

Egy pár ikonikus Disney karakterrel nem igazán lőhetünk mellé valószínűleg sosem, ez pedig 2021-re is igaz. Elő a szőke vagy barna parókákkal és mutassátok meg, milyen is egy másik világban élni – legalábbis egy estére.

Utódok

Ha már parókák… a Disney klasszikusaival sosem lőhetünk mellé.

Only Murders in the Building

Selena Gomez vadonatúj sorozatában egymás után hozta az ikonikusabbnál-ikonikusabb outfiteket, nem lesz egyszerű kiválasztani a kedvencünket.

Zendaya – Euphoria / Dűne

Mind a két karakter tökéletes inspiráció forrás lehet, természetesen, mint eddig mindegyik ötlet, nemtől függetlenül. Ha a letisztultság felé húz a szíved, akkor a Dűnés karaktere Zendayának tökéletes választás, de a kicsit szétcsúszott, glitterben fürdő Rue is egy atom választás lehet.

Riverdale

A sok évadot megélt Riverdaleben talán az a legjobb a mostani listában, hogy szinte bármit felvehetsz, biztosan el tudod adni valamelyik karakternek. Legyen az Archie, Betty, Jughead vagy Cheryl, szinte biztos, hogy van pár olyan ruhadarabod otthon, amit fel tudsz használni erre az estére.

Hello, Te!

Akár az elborult Joe-t, akár a hétköznapi, sokat gondolkodó Joe-t szeretnéd megformázni, előbbihez maximum egy kis művérre lesz szükséged, amit akár az est folyamán is felrakhatsz magadra, hiszen Joe sem egyből úgy mutatkozik be, hogy megöl valakit, nem?