Dokumentumfilmet készített Britney Spears küzdelmeiről a Netflix

Még szeptemberben érkezik a Britney kontra Spears.

Idén februárban bombaként robbant a Britney Spears gyámságát feldolgozó Framing Britney Spears című, New York Times által készített dokumentumfilm, melynek hatására a rajongók után az egész világhoz eljutott a Free Britney mozgalom. Az énekesnő azóta felszólalt a bíróságon még nyáron, ahol ő maga is megerősítette, hogy a több, mint egy évtizede tartó gyámsága bántalmazó, és mielőbb szeretne szabadulni tőle, hiszen az alapvető emberi jogaitól fosztották meg általa.

Mindezek után most egy újabb dokumentumfilm érkezik a küzdelmeiről, ezúttal pedig a Netflixre, Britney kontra Spears címmel, utalva ezzel az édesapjával, mint a gyámjával való pereskedéseire. Az alkotás, ami tavaly óta készül, még szeptemberben érkezik, egészen pontosan 28-tól lesz nézhető.

Nincs több titok. Nincs több hallgatás

– írta a streaming óriás a bejelentés mellé.

Íme az előzetes:

Bár az tény, hogy az előző dokumentumfilm segítségével rengeteg emberhez ért el a Britney szabadságát követelő mozgalom, és maga az énekesnő is leszögezte a bíróságon, hogy szeretné, ha az egész világ megismerné a történetét, mégis felvetődik a kérdés: nem saját magának kéne elmesélnie mások helyett?

Az énekesnő vőlegénye, Sam Asghari Instagramon, egy kommentben fejezte ki az aggályait azzal szemben, hogy hova folyik a film bevétele, és nem csak arról van-e szó, hogy más kárán akar profitálni a streaming óriás. A rajongók véleménye megoszlik.

Azt nem tudni, maga Britney mit gondol a filmről.