Jövőre Bécsbe érkezik Conan Gray

A szomszédban láthatjuk az énekest élőben jövő májusban.

2020-ban már lett volna egy bécsi koncertje Conan Gray-nek a debütáló, Kid Krow albumát népszerűsítő turnéval, ezt azonban, mint oly sok minden mást is, elvitte a koronavírus. Jövőre viszont ismét útnak indul az énekes, és szerencsére most sem feledkezett meg a szomszédos Bécsről, így 2022. május 15-én a Gasometerben lép fel. Az előfellépő Mallrat lesz.

A jegyek október 29-én, pénteken, magyar idő szerint délelőtt 10-től válnak elérhetővé, viszont azok a rajongók, akik feliratkoznak a hivatalos elővételre ide kattintva, már holnap, azaz 27-én bebiztosíthatják magukat a show-ra.

Alig várom, hogy ismét találkozhassak veletek

– írta az énekes a bejelentés mellé.

A koncertsorozat jövő márciusban indul az USA-ban, és Kanadát érintve májusban érkezik meg Európába, ahol a szomszédos osztrák főváros mellett olyan városokat érint, mint Prága, Varsó, Amszterdam, Brüsszel, vagy éppen Milánó, mielőtt Londonban érne véget június elején. A sima ülő- és állójegyek mellett két VIP csomag is elérhető lesz, melyek közül az egyik egy koncert előtti kérdezz-feleleket is tartalmaz Conannel.

29-én, pénteken egyébként egy új dallal is jelentkezik, ami a Telepath címet kapta. Arról egyelőre nincs hír, hogy a második albuma mikor érkezik, de biztosan helyet kapnak rajta az idén megjelent dalai, a People Watching, az Astronomy, illetve az Overdrive, és valószínűleg a turné kezdetéig kiadja majd.