Tokióba invitál minket Alexandra Stan

Íme a Tokyo!

Az utóbbi időkben megjelent pörgős kislemezei után most egy kicsit visszavesz a tempóból Alexandra Stan legújabb dalában, a Tokyo-ban, ami tökéletesen illik a felhős őszi napok nosztalgikus hangulatához. Ezt az érzést tükrözi a hozzá készült videó is, melynek pluszban még egy kicsit misztikus és horrorisztikus beütése is van.

A zenei alapot Manuel Rivával hozta össze az énekesnő, akivel egyébként gyakran dolgozik, és a szövegét is ő maga írta két társszerzőjével karöltve. A dal egy bonyolult szerelmi történetet mutat be, amely minden bizonnyal hamarosan véget ér, mivel a másik fél már nem fektet bele semmi energiát.

A Tokyo nagyon eltér mindentől, amit eddig csináltam, de pont ez volt a célom

– nyilatkozta Alexandra a megjelenés kapcsán.

Az énekesnő közelgő, ötödik stúdióalbuma a Rainbows címet kapta, részben amiatt, mert rengeteg stílus és téma jelenik meg rajta, így pont olyan színes lesz az anyag, mint egy szivárvány.

Alexandrával még tavaly ültünk le beszélgetni, és természetesen a korongra is kitért:

A szülinapomon elutaztam a hegyekbe, egy Máramaros nevű helyre. Pont a szülinapomon láttam egy szivárványt, egy teljes szivárványt az egyik hegycsúcsról. Elgondolkoztam, hogy az elmúlt 10 évben mennyit fejlődtem emberileg és művészileg is. De főleg emberileg. Mindig is szerettem volna minél több tapasztalatot gyűjteni. Egyesek megpróbálták megmondani nekem, hogy „így kell öltözködnöd” vagy „csak egyféle irányba indulhatsz el: ha dance zenét csinálsz, maradj annál, ha pop zenét, maradj annál, ha elegáns ruhákat viselsz, mindig úgy kell öltöznöd”. Egy ideig próbáltam eszerint élni, de aztán rájöttem, hogy ez számomra lehetetlen, hiszen olyan vagyok, mint egy szivárvány

– mesélte a MUSICDAILY-nek.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik a teljes album.