Megérkezett a Karácsonyi cserebere 3. részének előzetese!

Idén is Vanessa Hudgens hozza el a karácsonyi hangulatot!

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, idén karácsonykor sem maradunk Vanessa Hudgens nélkül, ugyanis érkezik a hatalmas sikernek örvendő Netflix film, a Karácsonyi cserebere harmadik része. A Karácsonyi cserebere 3: Szerelmes csillagok névre keresztelt alkotás kevesebb, mint egy hónap múlva, november 18-tól lesz elérhető, azonban az előző résszel ellentétben most nem mutatkozik be benne egy újabb karakter, akit Vanessa játszik, hiszen már így is 3 különböző szerepben tűnik fel.

Helyette egy rejtély lesz a középpontban, ami ismét egy szerepcserére sarkallja Margaret királynőt, Stacy hercegnőt, és a második részben bemutatott Fionát, hogy közös erővel megoldják azt, a főszerep pedig ezúttal Fionáé.

Íme a hivatalos előzetes:

A történet pedig a következő: amikor egy felbecsülhetetlen értékű ereklyét ellopnak, Margaret királynő és Stacy hercegnő Margaret merész unokatestvérét, Fionát kéri segítségül, aki egy titokzatos férfival csap össze a múltjából, hogy visszaszerezze azt… felkeltve a kísérteties karácsonyi romantika szikráit, és egy nagyon váratlan szerepcserét is.