© Netflix

Ekkor érkezik a Karácsonyi cserebere 3. része + less be a filmbe

Nincs karácsony Vanessa Hudgens nélkül.

Szerencsére nem csak októberben, Halloween idejében nem hagy magunkra a streaming óriás, a Netflix, hanem már ilyenkor a karácsonyi szezonra készül és készít fel minket. Vanessa Hudgens pedig harmadik alkalommal is beköltözik a nappalinkba, természetesen ikonikus, karácsonyi filmjének harmadik részével.

A The Princess Switch, vagyis a Karácsonyi cserebere 3. része idén november 18-án debütál, The Princess Switch 3: Romancing the Star címmel és természetesen arra is fény derült, mi fog történni ebben a részben, illetve az első képeket is megkaptuk ezzel egyidőben.

Az új részben újra 3 szereplőt személyesít meg Vanessa Hudgens: visszatér Stacy, Margaret és Fiona is, arról egyelőre viszont nincs információ, hogy negyedik ember érkezik-e a képernyőinkre.

A hivatalos leírás szerint a novemberben megjelenő, bő 1,5 órás film alatt sem fogunk unatkozni, ugyanis a következőkre számíthatunk: Amikor egy felbecsülhetetlen értékű ereklyét ellopnak, Margaret királynő és Stacy hercegnő Margaret merész unokatestvérét, Fionát kéri segítségül, aki egy titokzatos férfival csap össze a múltjából, hogy visszaszerezze azt… felkeltve a kísérteties karácsonyi romantika szikráit, és egy nagyon váratlan szerepcserét is.

De persze nem csak ezzel a karácsonyi filmmel kedveskednek nekünk, hamarosan egy listát készítünk nektek, amiben az összes karácsonyi finomságot megtaláltok majd.