A róluk szóló pletykákból csinál viccet a Måneskin új dalukban

Íme a MAMMAMIA!

Mostanra már az egész világot meghódította a Måneskin, most pedig, miután a teljes jövő évi európai turnéjukra órák alatt fogytak el a jegyek, egy vadiúj dallal borzolják tovább a kedélyeket. A kislemez a MAMMAMIA címet kapta, és jó esélye van arra, hogy legalább akkora sláger legyen belőle, mint az I Wanna Be Your Slave.

A frontember, Damiano egy berlini sajtótájékoztatón elárulta, hogy a szerzemény egyből azután született, hogy megnyerték az idei Eurovíziót, és, mint az összes eddigi számukat, ezt is kizárólag a banda tagjai írták.

Csak pár napunk volt arra, hogy stúdióba vonuljunk, és új zenét írjunk, de szerencsére ez a dal pár óra alatt kész lett, így egyből tudtuk, hogy ez az igazi

– mesélte.

Az énekes hozzátette, hogy akkoriban, és még most is rengeteg pletyka kering róluk, és rengeteg kritikát kapnak, a dalszövegben pedig ezeket szerették volna kifigurázni, és viccet csinálni belőlük.

Az Eurovízió után hatalmas figyelmet kaptunk. Csomószor van, hogy azt hiszed, valami nagyon király dolgot csináltál, de az emberek húzzák rá a szájukat. Ezt akartam kifejezni a dallal, mert sokszor megtörténik. Azt gondolod, hogy valami jót csinálsz, de az emberek nem értik és ezért csak elítélnek, kritizálnak miatta.

A bandát jövő év elején élőben is láthatják az európai rajongók, ugyanis akkor indul a Loud Kids On Tour elnevezésű turnéjuk, melynek keretein belül március 1-én Budapestre is ellátogatnak.