Órák alatt fogyott el az összes jegy a Måneskin egész turnéjára!

Megállíthatatlan az olasz banda!

Måneskin 2022-es európai turnéja máris teltházas! A jegyeket, amelyekkel februárban és márciusban a legfontosabb európai városokban lesz látható a banda, tegnap kezdték el árusítani, és csupán pár óra alatt fogyott el az összes. Rossz hír azok számára, akik lecsúsztak róluk a budapesti állomásra, hogy a Live Nation Magyarország a Facebook oldalán megerősítette: a banda kifejezett kérésére nem teszik át nagyobb helyre a koncertet, így a hatalmas érdeklődés ellenére is marad az eredetileg tervezett Barba Negrában.

De nem csak a kisebb klubokat sikerült megtölteniük villámsebességgel, ugyanis a szomszédos bécsi koncertre, melynek a több, mint 16 ezer férőhelyes Wiener Stadthalle aréna ad otthont, rekordidő alatt keltek el a belépők.

A turnéra egyébként új zenével is készül az együttes, és október 8-án érkezik legújabb daluk, a Mamma Mia.

Hazájukban az olasz színpadokra a Måneskin a legnagyobb olasz arénákban rendezett koncertekkel tér vissza idén télen és jövő tavasszal, ahol szintén az összes előadás már teltházas. Zárásként egy exkluzív koncertet adnak szülővárosukban: 2022. július 9-én Róma városának szimbólumában, a Circus Maximusban lép színpadra a banda.