Hazugságvizsgálat alá vetették Shawn Mendes-t: hazugságon is kapták!

Bevállalta a hazugságvizsgálatos interjút az énekes.

A Vanity Fair szervezte le Shawn Mendes számára a nem mindennapi interjút, ugyanis az énekest úgy faggatták, hogy hazugságvizsgáló gépezetre volt kötve. Ezt természetesen videóra is vették és meg is osztották a nagyközönséggel.

A kezdetekben természetesen bemelegítő kérdéseket tettek csak fel, többek között, hogy valóban Shawn Mendes-nek hívják-e, 23 éves-e, vagy, hogy jó fiúnak tartja-e magát.

Majd kolléganője, Taylor Swift barátjáról is kérdezték, ahol jól elhasalt az énekes. Azt próbálta ecsetelni, hogy kedveli, de hamar kiderült, hogy vannak kétségei vele szemben.

Sosem találkoztam személyesen Joe-val, de kedves srácnak tűnik.

Ez volt az a pont, ahol a vizsgálatot végző személy azt mondta, hogy az énekes félrevezet minket és hazudik. Ekkor az énekes kicsit megszeppent és elárulta tényleges gondolatait Swift jelenlegi párjáról.

Hű, igen, egy kicsit gonosztevő beütése van. Kedves srácnak tűnik, de… úgy bármelyik pillanatban gonosszá válhat, értitek? Nagyon kék szeme van, és mindig is bajban voltam a kék szemekkel. Mármint, sokkal könnyebben megbízok a barna szemekben. És igen, túl sokat beszéltem róla most.

Majd arról is faggatták, hogy volt-e valaha friend-zoneba rakva olyan ember által, aki nagyon bejött neki.

Néhány alkalommal, tényleg, ugyanaz a lány. De ő már a barátnőm, szóval minden oké

– mesélte Shawn, ezzel felfedve, hogy Camila néhány alkalommal visszautasította.

Az énekes egyébként a héten jelenti be új világturnéját, a Wonder: The World Tour-t. Reménykedjünk együtt, hogy hozzánk vagy a közelünkbe is eljut 2022-ben.