Bécsbe érkezik Ed Sheeran jövő szeptemberben!

Jövőre turnéra indul az énekes.

Már csak kicsit több, mint egy hónap választ el minket Ed Sheeran új albumától, az =-től, ma pedig azt is bejelentette, hogy jövőre turnéra indul a koronggal! Az egyelőre Európát és az Egyesült Királyságot érintő, + – = ÷ x Tour (Mathematics Tour) névre keresztelt koncertsorozat 2022. áprilisában indul útnak az írországi Corkban, és szeptember végén ér véget Frankfurtban.

A 6 hónapos turné alatt az eddigi tervek szerint 20 koncertet ad majd az énekes, főként stadionokban, és olyan városokat érint, mint Varsó, Brüsszel, Koppenhága, Amszterdam, London, és ami számunkra legérdekesebb, a szomszédos osztrák főváros, Bécs.

A bécsi koncert dátuma szeptember 1, a helyszínéül pedig a több, mint 50 ezer férőhelyes Ernst Happel stadion szolgál, ahol egyébként 2018-ban két teltházas show-t is adott Ed nem kevesebb, mint 110 ezer rajongó előtt.

A jegyárusítás jövő szombaton, szeptember 25-én, magyar idő szerint délelőtt 11 órakor indul, a jegyárak pedig nagyjából 60 és 100 euró, vagyis 22 ezer és 35 ezer forint között lesznek. Fontos, hogy kizárólag akkor tudsz jegyet venni, ha regisztrálva vagy a hivatalos árusító helyek egyikére, így ezt érdemes még előtte megtenni. A koncertről minden más infót megtalálsz Ed honlapján, ide kattintva.

Az énekes negyedik szólóalbuma, az = október 29-én kerül a boltok polcaira, de, mint a turné neve is mutatja, valószínűleg addigra már megkapjuk az ötödik, című albumot is, amiről már Ed is beszélt korábban.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy igencsak szellősen vannak elszórva a koncertsorozat dátumai, így jópár fesztiválfellépés is befér még oda. Sőt, akár az is megeshet, hogy ismét a Szigeten köszönthetjük az énekest, hiszen a fesztivál idejére pont nincs betervezve koncert.